Kokoomuksen varapuheenjohtajakietue käynnistyi Imatralla

Uutiset, keskiviikkona 23.04.2008

Kokoomuksen varapuheenjohtaja- ja puoluevaltuuston puheenjohtajakiertue käynnistyi tiistaina 22. huhtikuuta 2008 Imatralla. Etelä-Karjalan Kokoomuksen järjestämä paneeli oli avaus kuudentoista tilaisuuden kiertueelle jonka aikana ehdokkaat kiertävät ympäri koko maan. Imatran paneeliin osallistuivat valtuuston puheenjohtajaehdokkaista Ulla Karvo ja Aulikki Sihvonen ja puolueen varapuheenjohtajaehdokkaista Arto Satonen, Sampsa Kataja ja Timo Heinonen.

– Järjestelyt olivat hyvät ja Imatralta saimme mukavan startin kiertueellemme. Tämän porukan yhteishenki on todella hyvä ja reissaaminen yhdessä on mukavaa, totesi kansanedustaja Timo Heinonen seuraavana aamuna palattuaan Imatralta Lappeenrannan kautta Helsinkiin.

Imatralla keskustelussa esille nousi mm. puheenjohtajien tehtävät ja toiminnan kehittäminen ja laajasti poliittisen ajankohtaisen keskustelun aiheet puunsaannin turvaamisesta korkeakouluverkon kehittämiseen. Kiertueen avauspaneelin juonsi entinen kansanedustaja ja pitkäaikainen kokoomusvaikuttaja Heikki Järvenpää.

Puheenjohtajakiertue jatkuu toukokuun alussa tiistaina 6.5. kun ehdokkaat suuntaavat Kuopioon. Kokoomuksen puheenjohtajat valitaan puoluekokouksessa Tampereella kesäkuun toisena viikonloppuna

ti 22.4. Imatra
ti 6.5. Kuopio
pe 9.5. Kajaani
la 10.5. Joensuu
la 17.5. Helsinki (puoluevaltuusto)
ti 20.5. Turku
ke 21.5. Kotka
la 24.5. Pori
ma 26.5. Oulu
ti 27.5. Hämeenlinna
ke 28.5. Mikkeli
to 29.5. Helsinki
ti 3.6. Jyväskylä
ke 4.6. Seinäjoki
to 5.6. Tampere
la 7.6. Rovaniemi

Kommentit