Kokoomusnuorten ja Kokoomusopiskelijoiden tuki vakuutti – Timo Heinonen valmiina kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Uutiset, perjantaina 18.04.2008

Kansanedustaja Timo Heinonen (kok) on päättänyt asettua ehdolle puolueensa varapuheenjohtajaksi kesäkuun puoluekokouksessa. Kokoomuksen Nuorten Liitto ja Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta esittivät toiveensa ja tukensa Heinoselle keskiviikkona. Tämän jälkeen Heinonen kertoi palautteen olleen yksinomaan rohkaisevaa.

– Kun kokoomus kutsuu, vastaus on yksiselitteisesti kyllä, vastasi Timo Heinonen kokoomusnuorten ja kokoomusopiskelijoiden kosintaan.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän nuorin kansanedustaja lupaa olla puolueensa puheenjohtajistossa uusi vahvistus joukkuepelaamisessa. Varsinaisesti puolueensa linjaan ei Heinonen suuria muutostarpeita näe.

– Meillä on koossa joukkue jonka ykköskärki on selvä. Nyt katsotaan millaisia piilokärkiä ja vahvistuksia ryhmään tarvitaan. Tässä pelissä uskon yhden paikan hyvin sopivan minulle.

Heinosen mukaan nuorten kokoomuslaisten kutsuun saattoi vastata vain myöntävästi ja varapuheenjohtajana Heinonen uskoisin olevansa hyvä linkki nimenomaan uusien nousevien kokoomusaktiivien ja kannattajien ja puolueen ja eduskuntaryhmän välillä.

– Tämän keskusteluyhteyden tulee olla luonteva ja tämä joukko tarvitsee aikaa. Vaikka nyt teemmekin hyvää kokoomuslaista politiikkaa maamme hallituksessa niin hyvänolon tunteeseen ei saa tyydyttyä eikä poliittisia avauksia unohtaa.

– Lähden nöyrällä mielellä kisaan. Olen tässäkin hommassa mukana täysillä ja tosissani ja katsotaan mihin se riittää.

Kansanedustaja Timo Heinonen on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja ja ennen kansanedustajaksi valintaansa hän toimi luokanopettajana ja media-alan yrittäjänä. Kunnallis- ja maakuntapolitiikassa Heinonen on ollut mukana yli 11 vuotta toimien tänä aikana mm. kunnanvaltuustonpuheenjohtajana, kunnanhallituksen varapuheenjohtajana, Hyvinkää-Riihimäen talousaluetoimikunnassa ja sen puheenjohtajana ja maakuntavaltuustossa. Kokoomuksessa Heinonen on toiminut mm. puoluevaltuutettuna ja nyt Hämeen kokoomuksen varapuheenjohtajana.

Kokoomuksen puheenjohtajat valitaan puoluekokouksessa 13.-15.6. Tampereella.

Timo Heinonen
– syntynyt 15.2.1975
– avovaimo Satu Suomalainen

Koulutus:
– kasvastustieteen maisteri, luokanopettaja Tampereen Yliopisto

Työura:
2007 – kansanedustaja
1998 – 2007 luokanopettaja
2001 – yrittäjänä Oy TeeHoo Ltd. media-alan yritys

Poliittinen ura:
2007 – kansanedustaja
2000 – Lopen kokoomus ry:n puheenjohtaja
1997 – Lopen kunnanvaltuutettu
2000-2004 mm. hallituksen puheenjohtaja, Hämeen maakuntavaltuutettu, RAOL ammatikoulu ky:n hallituksen jäsen
2005- mm. kunnanvaltuuston puheenjohtaja, Hyvinkää-Riihimäen talousaluetoimikunnan jäsen

Kommentit