Yleisölle avoin valtuustotentti maanantaina 10.11. – Loppi valitsee uuden kunnanjohtajan

Uutiset, sunnuntaina 09.11.2008

Lopen kunnanvaltuusto valinnee uuden kunnanjohtajan viikonkuluttua maanantaina. Jo alkavan viikon maanantaina 10. marraskuuta asia etenee, kun kaksi kalkkiviivoille päässyttä hakijaa asettuu valtuuston tentattavaksi. Tita Rinnevaaran ja Ilkka Salmisen esittäytyminen ja hakutentti tapahtuu valtuuston kokouksen yhteydessä Lopen koulukeskuksen salissa kello 18.00 alkaen.

– Toivo, että paikalle saapuu runsaasti myös kuntalaisia. Tällä tilaisuudella on iso merkitys lopullisen valinnan suhteen. Hakijat esittäytyvät ensin valtuustolle ja tämän jälkeen joutuvat vielä kokouksen ”piina penkkiin”, kertoi valtuuston puheenjohtaja Timo Heinonen.

Hakijoista Tita Rinnevaara toimii Sampo-pankin sijoituspäällikkönä ja Ilkka Salminen Perttelin kunnanjohtajana.

Maanantain valtuustotentin jälkeen valintatyöryhmä tekee kunnanhallitukselle esityksen uudesta kunnajohtajasta ja kunnanhallituksen esitys valmistuu myös samana iltana. Näin uusi kunnanjohtaja päästään valitsemaan maanantaina 17.11. Tällöin kokous pidetään Läyliäisten koululla valtuustosalin remontoin takia.

– Ehdimme vielä ennen vuoden vaihdetta pitämään yhden kokouksen Launosten koululla. Itseasiassa tämä on aika hyvä ja mielenkiintoinen tapa. Ehkä tulevaisuudessa ei valtuuston kokouksia näin kierrätetä, mutta miksi ei muita kunnan kokouksia, totesi Timo Heinonen.

Kommentit