Hämeen Kokoomusnuoret: Timo Heinonen Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajaksi, Ville Sipiläinen varapuheenjohtajaksi

Uutiset, maanantaina 10.11.2008

Hämeen Kokoomusnuorten piirihallitus seurasi ilolla kansanedustaja Timo Heinosen pyyteetöntä työtä nuorten kuntavaaliehdokkaiden puolesta. Hämeen Kokoomusnuorissa on myös noteerattu Timon valtakunnallinen panostus toimia nuorten kokoomuslaisten äänenä Arkadianmäellä.

– Timo on jatkanut johdonmukaisesti sitä työtä, jota hän lupasi puolueen varapuheenjohtajana tehdä, mikäli olisi tullut valituksi. Hienoa on ollut huomata, että Timo pitää lupauksensa vaikka ei ole siihen edes sidottu. Tämän on todellista johtajuutta, kehuu Hämeen Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaehdokas Ville Sipiläinen.

Hämeen Kokoomusnuoret arvostaa myös Timon vahvaa kokemusta sekä järjestötyössä ja menestyksekkäässä kampanjoinnissa. Puolueen nuorimpana kansanedustajana Timo on ottanut vahvan askeleen kohti puolueen johtoa määrätietoisella työllänsä. Hämeen Kokoomusnuoret haluaa nuorekkaan ilmeen jatkuvan piirinjohdossa, tätä Timo tuo tullessaan.

Hämeen Kokoomusnuoret nimesi orimattilalaisen Ville Sipiläisen (22) omaksi ehdokkaakseen Hämeen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Ville on tehnyt hyvää työtä viimeisen vuoden aikana piirihallituksen jäsenenä ja kokoomusnuoret uskovat, että Villellä riittävät rahkeet kovempaankin pestiin.

– Hämeen Kokoomuksessa ei ole aikoihin ollut nuorta varapuheenjohtajaa, vaikka uskotellaan, että nuorissa on tulevaisuus. Nyt on aika antaa puheille merkitys ja antaa nuorille myös sitä vastuuta, joka heille kuuluu. Ville on tulevaisuuden vastuunkantajan johon nuorissa luotetaan, linjaa nuorten piirin puheenjohtaja Heikki Rautala.

Kommentit