Yksi lomapäivä syyslomalle ja se meni ratsailla – Kiitos turpaterapiasta Teeballe ja Tiinalle

Blogi, tiistaina 30.10.2018

Lehdet huusivat, että taas ne kansanedustajat ovat lomalla. Toki eduskunnasta on tällä viikolla istuntotauko, mutta ainakaan itselläni ei todellakaan ole lomaviikkoa. Eilen Politiikkaaviikkoa ja Yrittäjyyskiertuetta, huomenna ministerikierrosta Riihimäellä jne. Mutta tänään toki oli vapaapäivä. Itseasiassa lokakuun viimeinen ja sen päätin käyttää rakkaimman harrastuksen parissa eli ratsailla.

Onhan ratsastus harrastuksistakin toki jaloin ja tänään upeat maastolenkit Lopen Hunsalassa. Vanhan Hyvinkää-Karkkila -kapearaiteisen ratapohjaa laukatessa kyllä eilisen kunnanhallituksen murheet karisivat. Ja kun hevosena mahtava Teeba ja kaverina yksi parhaista ja rakkaimmista ystävistäni Tiina yhdessä niin mikäs siinä oli laukkoja nostellessa. Ei muuten kolea viimakaan meitä haitannut. Annettiin vaan mennä.

Facebookiani seuraavat varmaan muistavat kuinka kesällä hukkasin uuden ratsastuskypäräni. Se oli muuten lahja Vaahteramäen Ratsutallin ystäviltä. Sitä etsittiin talleilta ja vaikka mistä ainakin kissojen ja koirien kanssa ja ei löytynyt. Tiina jo meinasi, että olisin unohtanut sen auton katolle tallilta lähtiessäni ja jossain ojassa se nyt olisi. Melkein jo epäilyn nielin ja menetyksen ainakin ja viime perjantaina kävin ostamassa uuden kypärän. No tänään sitten lähtiessäni ratsastamaan löysin myös sen kadonneen. Nyt Heinosella on siis kaksi hienoa kypärää. Aika velikulta.

Niin ja kun kotiin tulin Hunsalasta niin saappaasta korkopala irti. Nyt siis minulla on kaksi kypärää eikä yhtää saappaita. Sellaista. No Riihimäelle suutarille ne tänään heitin vielä illalla sillä nahkasaappaat ovat vasta tässä vaiheessa parhaimmillaan. Hyviä laukannostopohkeita niissä vielä kuitenkin jäljellä.

Iso kiitos Teeballe ja Tiinalle turpaterapiasta. Nyt olin todellakin tämän tarpeessa.

Huomenna sitten ulkomaankauppaministeri Anne-Mari Virolainen tulee työvierailulle Riihimäelle. Käymme Sakolla ja Joutsen Finlandialla ja työpöydällä ulkomaankaupan ja viennin asiat. Illansuussa kello 16.30 sitten Laurellilla Riihimäen Yrittäjien kanssa kahvitilaisuus. Sinne olette myös te blogini lukijat tervetulleita. Kahvia ja pullaa ja politiikan aiheita tarjolla.

Kommentit