Yhtenäisyys Kokoomuksen vahvuutena vaalivuoteen – Kolmet tai oikeastaan neljien vaalien vuosi

Blogi, maanantaina 11.06.2018

Puoluekokousviikonlopun jälkeen tulee yleensä aina mietittyä mitä viikonlopusta jäi käteen. Millaisena puolue lähti pois puoluekokouksesta. Mitä tulevat vuodet tuovat tulleessaan.

Turun anti oli ehdottomasti puolueemme vahva yhtenäisyys. Kirjoitin aiheesta jo hieman aiemminkin, mutta sitä ei voisi liikaa alleviivata. Varsinkin kun julkisuudessa oli haluttu luoda kuvaa jopa kahtiajakautuneesta tai -jakautuvasta puolueesta. Voitte olla huoleti. Kokoomus ei ole jakaantunut eikä jakaantumassa. Itseasiassa kokoomus on yhtenäisempi kuin miesmuistiin.

Itse uskonkin, että tämä on yksi selkeä vahvuutemme neljän vaalien jaksoon lähdettäessä. Seurakuntavaalien jälkeen on edessä sitten ensi vuonna maakuntavaalit, eduskuntavaalit ja eurovaalit. Toivottavasti näistä ainakin kahdet laitetaan kimppaan ja näyttäisi järkevimmältä niputtaa eurovaalit ja maakuntavaalit samaan viikonloppuun. Mahdollista olisi myös tehdä esittämäni kansanvallan superviikonloppu ja pitää kaikki kolmet vaalit samana sunnuntaina. Saisimme varmasti äänestysprosenttimme nousuun ja kansanäänen parhaiten kuuluviin.

Tänään aamusta ensin MYR eli Hämeen yhteistyöryhmän kokous Hämeenlinnassa. Jouduinkin yllättäen puheenjohtajaksi, mutta sieltä se selkärangasta tuli ja kokous reippaasti eteenpäin ja iso nippu hankkeita myös. Sen jälkeen Riihimäen seudun Seutujohtoryhmän kokous Riihimäellä, missä käsittelyssä mm. tulevaisuuden talous- ja henkilöstöpalvelut.

Huomenna sitten taas eduskuntaan. Tämän päivän täysistunto peruttiin eli ehdin hyvin hoidella maakunnan ja seutukunnan asioita. Elinvoimaa.

 

 

Kommentit