Waterloo ja Dancing Queen soivat Circuksessa Abba-show valloittaa Helsingin

Uutiset, keskiviikkona 18.11.2009

Kabbas Abba musiikki show sai ensi-iltansa Helsingissä ravintola Circuksessa ja show ei jättänyt ketään kylmäksi. Mukana ensi-illassa olleet kokoomuksen kansanedustajat Ben Zyckowitch, Lyly Rajala ja Timo Heinonen nauttivat showsta ja illasta ja seurasi upeaa musiikki-iloittelua myös itse Jari Sillanpääkin. Jokainen löysi kaksituntisesta showsta omat suosikkinsa.

– Aivan mahtava show ja koko ajan vain Abbaa, hymyili Timo Heinonen ja kertoi Ben Zyckowitchinkin jalan hieman rytmiä hakeneen kun miehen suosikki Dancing Queen avasi showh toisen puoliajan.

Heinonen kertoi Lyly Rajalan entisenä muusikkona muistelleen myös Abbaa ja kertoneen mm. sen miten bändin Euroviisuvoiton jälkeen heti seuraava aamuna kahdeksalta piti olla studiolla soittamassa voittobiisia Ami Aspelundille. Euoroviisu voiton vuonna 1974 bändille tuonnut Waterloo nousi nopeasti myös Suomessa ykköshitiksi.

– Niin nuo oli sellaisia muistoja aikaa ennen minua, naureskeli Heinonen, mutta kertoi omasta nuoruudestakin Abba buumin olleen kova ja remixit soivat silloin discoissa jälleen ahkeraan.

Kabbas Abbaa musiikki showssa esiintyy tunnettuja suomalaisia esiintyjiä. Kokoonpano muodostuu seuraavista artisteista: Nina Tapio, Hanna-Riikka Siltonen, Ville Pusa ja Veeti Kallio. Ryhmä esittää legendaarisen bändin tunnettuja biisejä aina Waterloo:sta Dancing Queen;iin.

– Ehdottomasti tätä voi suositella. Se siis toimii kaiken ikäisille ja jos esiintyjä kaarti on tuollainen niin ilta on täydellinen, kehui Heinonen.

PIKKUJOULUPAKETIT THE CIRCUS
Esitys: Kabbas Abbaa
päivät: 18.11, 19.11, 20.11, 25.11, 26.11, 28.11 ja 9.12
Paikka: The Circus, Salomonkatu 1-3, Narikkatori, Helsinki
Ovet auki ruokailijoille klo 18.00
Buffet illallinen klo 18.00
Ovet auki konserttilipun ostaneille klo 19.30
Show time klo noin klo 20.00
Esityksen kokonaiskesto noin 2 h
Sisältää väliajan 15-20min.

Lisätietoa: www.speedpromotion.fi

Kommentit