Voitto Saraneva siirtymässä ansaitulle eläkkeelle – Lopen Kunta hakee uutta kunnanjohtajaa

Uutiset, perjantaina 22.08.2008

Lopen kunta on laittanut auki keskeisimmän virkamiehensä kunnanjohtajan paikan. Nykyinen vuodesta 1991 Loppea johtanut Voitto Saraneva on siirtymässä ansaituille eläkepäiville ja Lopella etsiään nyt kovaa vauhtia uutta kärkeä. Loppi edellyttä uudelta kunnanjohtajaltaan ylempää korkeakoulututkintoa, käytännön työ­elämässä hankittua johtajakokemusta, vankkaa kokemusta kunnallis­hallinnosta, -taloudesta ja sidosryhmätyöskentelystä. Lisäksi paikkaa täytettäessä arvostetaan vuoro­vaikutustaitoja, kehitys- ja muutosmyönteisyyttä sekä kokemusta elinkeino­elämän kehittämisestä.

– Näyttää siltä, että kuntamme kunnanjohtajan paikka kiinnostaa. Ensimmäisten ilmoitusten jälkeen on tullut jo erittäin mielenkiintoisia yhteydenottoja, kertoi valtuustonpuheenjohtaja ja valintaryhmää johtava Timo Heinonen

Lopen kunta on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 8.200 asukkaan kasvava ja elinvoimainen kunta, vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Loppi osa Helsinki-Tampere -kasvuvyöhykettä ja kuuluu Hyvinkään-Riihimäen talousalueeseen sekä pääkaupunkiseudun työssäkäyntialueeseen.

– Aika paljon tämä meidän sijaintimmekin jo kertoo siitä mitä haemme. Tarvitsemme varmasti aktiivisen ja moniosaavan kunnanjohtajan. Itse näen erittäin tärkeänä ominaisuutena yhteistyötaidot ja halun kehittää ja uusitaakin kuntaamme, kertoi Heinonen.

Lopen kunnanjohtajan virka täytetään toistaiseksi ja viran täyttämisessä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Kunnanjohtajanvirkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lopen kunnan valtuustolle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen sekä palkkatoivomuksineen tulee toimittaa to 18.9.2008 klo 15.00 mennessä osoitteella Lopen kunnanhallitus, Yhdystie 5, 12700 Loppi.

– Toivon todella, että hakijoita tulee hyvin ja mielelläni vastailen paikkaan ja tehtävään ja kuntaamme liittyviin kysymyksiin, totesi Timo Heinonen.

Valtuuston puheenjohtaja Timo Heinosen tavoittaa puhelimitse numerosta 050 512 2760 tai sähköpostilla timo.heinonen@eduskunta.fi.

Kommentit