Sadat Toivo-talkoot lauantaina – Ideoilla ja tekemisessä ei mitään rajoja

Uutiset, maanantaina 25.08.2008

Kokoomuslaiset järjestivät lauantaina lähes sadat Toivotalkoot ympäri maan. Talkoinan idea on, että kun asiat ovat rempallaan, niin tartutaan toimeen. Kokoomuslaisten talkooideoissa ei ole ollutkaan mitään rajoja – yhdessä korjattiin nurkkia, hävitettiin jättiputkia ja kitkettiin pujoja ja siivottiin puistoja ja teiden varsia. Myös erilaiset keräykset olivat tuttuja talkookohteita. Kokoomuslaiset olivatkin yhdessä liikkeellä koko pitkän päivän.

– Talkoopäivät eivät ole rajattu vain näihin yhdessä sovittuihin päiviin vaan talkoita on lähes joka viikko jossainpäin maata. Meillä Lopellakin yhdet Toivotalkoot järjestettiin reilu viikko sitten kun olimme palvelukeskuksessamme järjestämässä Elopäivää, kertoi Lopen kokoomuksen puheenjohtaja ja kansanedustaja Timo Heinonen.

Lauantain Toivotalkoissa olivat mukana myös kokoomuksen johto ja ministerit ja kansanedustajat. Esimerkiksi puolueen puheenjohtaja Jyrki Katainen vastaanotti Siilinjärven Sandels-markkinoilla lasten kirjoja, -pelejä ja leluja lahjoitettavaksi päiväkotien ja perhepäivähoidon käyttöön. Ben Zyskowicz oli kirpputoritunnelmissa tehden kauppaa Hietalahden kirpputorilla Pelastakaa Lapset ry:n hyväksi ja peruspalveluministeri Paula Risikko oli Seinäjoella ulkoilemassa Myllyrannan palvelutalon asukkaiden kanssa. Samanlaisissa talkootunnelmmissa oli myös sisäministeri Anne Holmlund, joka ulkoilemassa Pappilalammen palvelukeskuksen asukkaiden kanssa Ulvilassa.

– Meillä Lopella etsitään vielä yhtä talkookohdetta syksyksi. Halusimme tarjota ihmisille mahdollisuuden vinkata tässäkin asiassa sopivaa talkookohdetta ja katsotaan mitä sieltä tulee, kertoi Heinonen.

Kommentit