VIT hurmaa jälleen Riihimäellä – ”Viides kerta jälleen toden sanoo”

Uutiset, tiistaina 20.07.2010

Riihimäen Nuorisoteatterin kasvattien, UIT:n innoittamana syntynyt, Riihimäen VIT – Varsin Iloinen Teatteri ilostuttaa ja naurattaa jälleen Riihimäen Daddy´s Pubin terassilla. Viides terassirevyy Viis Veisaa vie katselijat nauruhermoja yli tunnin koettelevalle seikkailulle musiikin, politiikan ja suomalaisten arjen hersyvimpiin hetkiin. Armoa ei siis tälläkään kertaa saa kukaan.

– No täytyy sanoa hieman VIT:n hengessä, että viides kerta jälleen toden sanoo. Erittäin upea ja vauhdikas show, josta oli vaikein löytää sitä parasta palaa kaikkien herkkujen joukosta, kommentoi kansanedustaja Timo Heinonen VIT:n juhlashowta.

Kuumimpien helteiden hellitettyä Daddy´s Pubin terassi oli viimeistä paikkaa myöten täynnä ja väkeä nautti upeasta illasta myös seisomapaikoilla. Sekään ei menoa haitannut, kun lavalle Niina Lahtisen käsikirjoittamassa revyyssä juoksivat Riihimäen kunnallispolitiikan henkilöt, valtakunnan ykkösnimet Alexander Stubbin johdolla ja tietenkin tavanmukaan musiikkimaailmankin kuumimmat tähdet.

– Aikalailla hieno – nappikokonaisuus ja itseäni mielytti erityisesti korkeatasoisen laulun ja tanssin lisäksi myös näytelmälliset osuudet, joita oli ehkä nyt hieman aiempia vuosia enemmän. Ihan turistina –suomalaisrouvien etelänmatka ja Peltosaaren arki ja juhla – Itäisen territorion vapaaherrat – olivat mainioita tekstillisesti kuin hahmollisestikin. Niinan (Lahtisen) kynä toimii.

Markku Nenosen koreografiat toivat moneen juttuun myös paljon lisää ja Juicen ja Baseballsin yhdistäminen Juiceballsiksikin onnistui upeasti niin musiikillisesti kuin koreografisestikin. Kapellimestarina häärännyt Katja Lappi vastasi jälleen show musiikista.

– Jälleen paikalla oli myös ensikertalaisia ystäviämme ja kyllä tämä show aina täyttää kaikkien isoimmatkin odotukset. Ehkä sellainen kuvaavin toteamus oli tänäänkin, että eihän se UIT ole mitään VIT:n rinnalla, kertoi Timo Heinonen.

Timo Heinonen kertoi VIT:n olleen jo tämän kesän neljäs tai viides kesäteatterishow ja seuraavaa on jo odotettavissa.

– Lähdemme huomenna yrittäjien kanssa kesämatkalle Tampereelle. Siellä sitten jo huomenillalla seuraava juttu. Tampereen Komediateatterin Diivat, paljasti Heinonen kesäohjelmansa jatkoa.

Lisää Riihimäen VIT:stä ja Viis Veisaa -terassirevyystä: www.viisveisaa.net.

– Riihimäelle kannattaa kyllä suunnata hyvissä ajoin. Liput kannattaa varata etukäteen ja hyvissä ajoin terassilla parhaille paikoille. Ja mikäs siellä on ollessa, neuvoi Heinonen lopuksi.

Kommentit