Lopen Yrittäjien Rompetorilla sunnuntaina – Ben Zyskowicz vauhdittaa lasten lelujen vaihtopörssiä

Uutiset, maanantaina 19.07.2010

Lopen Kokoomus on jälleen mukana vahvasti Lopen kesän toritapahtumissa. Ensi sunnuntaina 25.7. Lopen Yrittäjien Rompetorilla kokoomuslaiset pyörittävät lelujen vaihtopörssiä ja ”päämeklarina” häärää itse Ben Zyskowicz. Samalla kerätään myös palautetta ja kehittämisideoita kotikunnan Lopen hyväksi ja ideoita odotetaan myös vapaa-ajanloppilaisilta.

– Ben Zyskowicz on aikanaan Lopella ollut enemmänkin 70-luvun alkuvuosina Laakasalossa kokoomusnuorten koulutuksissa. Sen jälkeen ei miestä olekaan täällä nähty, mutta nyt sunnuntaina Ben tekee paluun ja on torilla ainakin kello 12-14, kertoi Lopen Kokoomuksen puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Heinonen, joka kiertää ystävänsä kanssa kesän aikana myös lukuisia muita kesätapahtumia. Zyckowicz nähdään Hämeessä vielä ainakin Forssan Holjillamarkkinoilla, Riihimäen Asematapahtumassa ja Hämeenlinnan Elomessuilla.

Tulevan sunnuntain Lopen kokoomuksen lelujen vaihtapörssissä idea on yksinkertainen. Tuomalla mukanaan yhden ehjän lelun saa pöydältä valita mukaan vaihdokin jonkin toisen tuomista leluista.

– Idea tähän syntyi, kun edellisellä kerralla keräsimme koulureppuja Pietarin katulapsille. Sinne lähtikin viime kerran jälkeen lähes 100 reppua uuteen käyttöön. Nyt vaihdamme sitten leluja, kertoi Lopen Kokoomuksen sihteeri ja kunnanvaltuutettu Tiina Seppälä.

Kokoomuksen teltalla on mahdollisuus jututtaa myös loppilaisia kokoomuslaisia ja kertoa myös palautetta ja esittää kysymyksiä. Kokoomuslaiset ovat paikalla torilla koko päivän kello 11-16.

Kommentit