Vihreät Toivotalkoot Hämeenlinnassa – Kirjat löysivät uuden kodin

Uutiset, lauantaina 18.09.2010

Kansanedustaja Timo Heinonen osallistui valtakunnallisiin Vihreisiin Toivotalkoisiin lauantaina 18.9. Hämeenlinnassa. Hämeenlinnan Kokoomus järjesti kauppatorilla Persialaisen kirjatorin missä vanhat kirjat löysivät uuden kodin. Kirjapörssissä riittikin vilskettä.

– Itse toin vaihtoon pari dekkaria jotka napattiin pöydältä uuteen kotiin samantien. Kotiin vietäväksi itse taas sain pari lasten kirjaa. Toisessa hauska tarina kuuntelemisen merkityksestä, kertoi Timo Heinonen.

Hämeenlinnan kokoomuslaiset olivat jälleen aktiivisesti mukana Toivotalkoopäivässä. Päivän aikana tapahtumia järjestettiinkin jälleen ympäri koko Suomen ja mukana nähtiin lähes kaikki kokoomusministeri ja paljon myös kansanedustajia. Tekemisestä onkin tullut tärkeä osa kokoomuslaista toimintaa.

– Nämä Toivotalkoot ovat kyllä lyöneet itsensä läpi hienosti. Nyt teemana oli vihreys sen miljoonissa eri sävyissä. Monessa paikassa tapahtuma liittyi tavalla tai toisella kierrätykseen tai lähiympäristöön, kertoi Heinonen.

Heinosen lauantaipäivä kului nyt vauhdilla Hämeenlinnan torilla missä kirjapörssin lisäksi kieli oli muutenkin vahvasti esillä. Samaan aikaan järjestetyssä kielitoritapahtumassa esiteltiin Hämeenlinnan kaupungin monipuolisia kieltenopiskelumahdollisuuksia ja syksyn sekä talven kiehtovia harrastusmahdollisuuksia.

Kommentit