Vielä ehdin laukoille – Eilen mukava Pizzaa ja Politiikkaa iltaa nuorten kanssa

Blogi, perjantaina 29.12.2017

Eilen illalla järjestin tämän vuoden viimeisen Pizzaa ja politiikkaa -nuortenillan. Paikkana oli nyt Riihimäki ja pöydässä nuoria niin Riksusta, Hämeenlinnasta, Hausjärveltä ja muutama myös Turustakin. Pizza Stopissa pitkän pöydän ääressä siis hieno porukka nuoria ja toisena järjestäjänä kanssani tällä kertaa nyt tehtävässään aloittava tuore Riihimäen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Lilli Lindblom.

Pizzaa ja Politiikkaa Nuortenilta Riihimäellä 28.12.2017.

Aikanaan ideoin tällaisen Pizzaa ja Politiikkaa -nuorteniltakonseptin nimenomaan houkutellakseni uusia nuoria yhteiskunnallisten asioden pariin. Iltoja on järjestetty monessa eri paikassa ja jotkut myös kopioineetkin ideaani muuallekin eikä sekään ole minua haitannut. Pääasia, että saamme nuoria mukaan ja kiinnostumaan näistä asioista eli siitä vaan ideaani käyttämään. Aikanaan muuten tuo Lillikin tuli mukaan tällaisen illan kautta ja moni muukin nykyinen Kokoomusnuorten aktiivi ja myös minun Timon Tiimini aktiivi. Eli mukaan voi tulla sitoutumatta mihinkään kuuntelemaan ja juttelemaan ja jos sitten homma innostaa ja kiinnostaa niin sitten mukaan voi liittyä tiimiini ja myös halutessaan kokoomusnuoriinkin. Yritän auttaa sitten osaltani kaikessa mahdollisessa hommissa ja jutuissa eteenpäin hieman Benin Tallin ideaa mukaillen 🙂 Ja Beniltä saamme apuja tähänkin hommaan.

Eilen ideoimme seuraavaa iltaa Hämeenlinnaan ja Hausjärvelle ja jos haluatte niin laittakaa kutsua muuallekin niin laitetaan vaikkapa Lillin kanssa Pizzaa ja Politiikkaa -ilta pystyyn teillekin päin.

Kiitos Lilli ja Riksun Kokoomusnuoret eilisestä ja kiitos myös kaikki mukana olleet. Mukava ilta pizzan ja tällä kertaa hieman vapaamman juttelun ja keskustelun lomassa.

….

Tapaninpäivänä kun ei ajelulle päässyt niin tänään onneksi laukoille pääsin. Pelto-Seppälästä lähdimme Seppälän Tiinan kanssa vanhoille Hunsalan junaradan ratapohjille maastoilemaan ja hyvillä hokeilla homma luisti tai ei siis luistanut vaan nimenomaan piti. Hauskaa oli ja Tintin kanssa ehdimme käydä metsässä myös läpi kotikuntamme ajankohtaisia asioita ja mm. kuntajohtajan valintaa ja muuta sellaista.

Hieman postikorttitalvi nyt kärsi vesisateesta ja Pekkalan terassiremontissa tänään timpurilla sateensuojapäivä, mutta ensi vuonna sitten taas jatketaan.

 

Kommentit