Hämeenlinnan Niinistö Cafen Uudenvuoden etkot – Tasavallan presidentin työ kerää kiitosta laidasta laitaan

Blogi, torstaina 28.12.2017

Tänään palasimme sitten joulun jälkeen presidentinvaalien kampanjoinnin pariin. Joulutauon jälkeen avasimme Hämeenlinnan Niinistö Cafen ja Uuden vuoden, ei jatkoilla vaan, etkoilla tarjosimme Sauludo-kahvia. Mukavia juttutuokioita kahvikupin ääressä Reskan Hotelli Emilian Cafe Niinistössä.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö aloitti kampanjansa itsenäisyyspäivän jälkeen ja sen jälkeen maata onkin kierretty ahkerasti ristiin rastiin ja erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia on ollut jokaisessa maakunnassa ja myös jokaisessa kunnassa. Itse olen ollut monissa mukana ja on ollut mukava huomata, että presidenttimme kerää kiitosta ympäri Suomen ja myös kaikenlaisilta erilaisilta ihmisiltä ja aina eri puolueita kannattavia myöten. Niinistön tapa toimia ja tehdä on ansainnut todella monen suomalaisen luottamuksen. Kannatusluvut ovat pysyneet ennätyskorkeissa eikä tällaisia lukuja ole ennen presidentinvaaleissa nähty. Tuoreimpienkin gallupien mukaan Niinistö keräisi ensimmäisen kierroksen äänistä lähes kolme neljästä eli 75 prosenttia. Ja kysyttäessä tyytyväisyyttä presidentin toimiin ja työhön ovat luvut vielä paljon korkeampia. Työ tekijäänsä kiittää ja niinhän Niinistö kuusi vuotta sitten lupasikin toteamalla, että ”Presidentti on työ”.

Itse uskon, että tilanne tulee vielä tasoittumaan ja vaalissa ehkä tarvitaan tälläkin kertaa kaksi kierrosta. Siihen meidän tulee varautua, vaikka toisaalta kunnioitetaan sitäkin, jos Suomen kanssa päättää homman hoitaa yhdelläkin kierroksella kuntoon. Katsotaan mitä uusi vuosi tullessaan tuo.

Tyytyväinen olen myös siihen, että Niinistö ei käytä kampanjaansa lainkaan ns. julkista rahaa eikä puoluetukea vaan kampanja on haluttu tehdä yksityisellä suomalaisten lahjoittamalla tuella. Uudenlainen tapa toimia ja tehdä sekin ja avoin ja läpinäkyvä.

Hämeenlinnasta sitten jatkoimme vielä illaksi tuoreen Riihimäen Kokoomusnuorten puheenjohtajan Lilli Lindblomin kanssa Riihimäelle pitämään vuoden viimeistä Pizzaa ja Politiikkaa -nuorteniltaa. Palaan niihin tunnelmiin huomenna.

Kommentit