Vauhtiajoissa riitti tunnelmaa – Timo Heinonen Pohjanmaan Kokoomusnuorten vieraana

Uutiset, sunnuntaina 26.07.2009

Kansanedustaja Timo Heinonen osallistui viime vuoden tapaan jälleen myös Pohjanmaan Kokoomusnuorten kesäkokoontumiseen. Perinteisesti Lakeudenpuistossa järjestettävä picnik-tapahtuma aloitettiin tällä kertaa saateen uhatessa sisätiloissa, mutta illansuussa joukko siirtyi jo tuttuun paikkaan. Heinonen kehui keskustelun olleen vilkasta ja monipuolista ja hänen saaneen tilaisuudesta varmasti yhtä paljon kuin nuoretkin saivat.

– Meillä on tuolla Pohjanmaalla erittäin aktiivista ja osaavaa kokoomusnuorten joukkoa ja tänäänkin keskusteluissa menimme sellaisiinkin aiheisiin joissa minä taisin olla enemmänkin oppipoika, hymyili Timo Heinonen tapahtuman jälkeen.

Heinonen kertoi keskustelussa käydyn läpi mm. EU-vaaleja ja myös edessä olevia eduskuntavaaleja, mutta myös maatalouspolitiikkaa, opiskelijoiden tilannetta sekä energiakysymyksiä. Esillä oli myös syksyllä edessä oleva Kokoomusnuorten uuden puheenjohtajan valinta.

– Nyt on mukaan kisaan ilmoittautunut kaksi kandia. Wille Rydman ja Tom Sandström ovat kumpikin erinomaisia ehdokkaita. Uskon, että nuoret osaavat tehdä hyvän valinnan. On tärkeää, että nuorisjärjestömme toimii aktiivisesti ja on askelia emopuoluetta edellä, totesi Timo Heinonen.

Timo Heinosen viikonloppuun Seinäjoella sisältyi myös muutama muu tapaaminen ja myös Vauhtiajojen seuraamista.

– Kapernaumin katurata on saatu nyt sellaiseksi, että kilpailu on erinomainen ja mukavaa katseltavaakin. Myös lavan puolella tapahtumaa riitti. Erityisesti Irinan meno oli upeaa katseltavaa. Siinä naisessa riittää energiaa ja jollain tavalla tuntuu, että se energia sieltä lavalta tarttuu tehokkaasti, kertoi Timo Heinonen.

Heinosen viikonloppu jatkuu jo huomenna sunnuntaina Lopella, kun paikallinen yrittäjäjärjestö järjestää Rompe- ja Markkinatapahtuman. Heinosen kotiyhdistys Lopen Kokoomus juhlistaa 90. juhlavuottaan tapahtumassa tarjoamalla toriväelle munkkikahvit.

– Aamulla aikaisin junalla Riihimäelle ja sieltä Lopelle. Odotan innolla tuota päivää ja toivotaan, että sääkin meitä suosisi.

Kommentit