Varma kevään merkki. American Car Show

Blogi, maanantaina 01.04.2013

Yksi varmimmista kevään merkeistä on . Tänään suuntaan siis vieraaksi jälleen Helsingin Messukeskukseen. Se on jo muuten 36. kerta kun ACS järjestetään. Minulle ei vielä ihan niin mones sentään, mutta on niitä pääsiäiskarkeloita upeiden autojen parissa minullekin kertynyt jo aikamoinen määrä ja tänään jälleen yksi lisää.

Aamu toi tänne järven rantaan aika sankan aamu-usvan. Mutta pikkuhiljaa kirkastumassa ja kyllä se päivä tästäkin tulee. Katsotaan jos vielä vaikka aurinkoinen.

Tänään myös jatkuu HPK:n A:n Suomenmestaruusjahti. Tänään neljäsmatsi Espoon Matinkylässä ja siihen lähdetään Kerhon 2-1 voitoin. Kolmella voitolla Suomenmestariksi ja tänään siis kultajuhlia pukkaa. Tsemppiä kerholaisille päivän matsiin.

Suuri kiitos vielä lukuisista viesteistä liittyen eilisiin Ylen Uutisiin. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että veropaketin avautuessa on syytä tarkastaa huolella vielä suomalaisten piensijoittajien verokohtelu. Nyt suunniteltu malli ei kannusta suomalaiseen omistajuuteen ja on syytä kohtuullistaa piensijoittajien verotusta. 

Mutta niin kuin eilen totesin niin iso linja on nyt päätetty ja verotusta uudistetaan yhteisöveroa alentamalla ja työtä ja työllisyyttä tukemalla. Veropaketin avaaminen on mahdollista vain kuuden puolueen yhteisellä ratkaisulla ja silloin se avautuu kokonaan ja tärkeää on hoitaa samalla kuntoon tuo piensijoittajien verotus. Ei ole mitään järkeä kohtuuttomasti kiristää verotusta tämän suomalaisen omistajuuden kivijalassa. Mutta nyt malttia ja katsotaan miten valmistelu etenee.

Mutta alleviivaan nyt vielä, että en ole esittänyt missään vaiheessa piensijoittajien verotuksen kiristämistä vaan nimenomaan alentamista. Tavoitteena se, että tämäkin omistamisen merkittävä muoto kannustaisi luomaan maahamme lisää työtä ja työpaikkoja.

Kello 16.50 ja päivä aamun ulkoilujen jälkeen nautittu upeasta FHRA:n American Car Showsta Helsingissä. Paljon väkeä liikkeellä päätöspäivänäkin ja paljon tuttujakin. Hieman suunnittelimme myös uuttakin niin ratapuolen rakentamiseen kuin itse motorsportiinkin. Katsotaan mitä saamme aikaan.

Paluumatkalla Yleltä tuli tuore aprillipäivän gallup. Jatkamme edelleen suurimpana puolueena, mutta takana on erittäin tasaista. SDP on pudonnut nyt jo kakkoseksi nousseen perussuomalaisten taakse ja myös keskustankin taakse. Keskusta käy jo hyvää kisaa perussuomalaisten kanssa kakkospaikasta ja emme mekään kaukana enää ole. Voi hyvin puhua, että kolmen suuren sijaan maassa on nyt neljä keskisuurta. 

Nyt poika saunoo!

Lauantaina ei mestaruus vielä kotikentällä irronnut, mutta sitäkin makeammalta se maistuu täyden vierasyleisön edessä. Onnea HPK:n A:n pojat Suomenmastaruudesta ja upeaa miten Lopen pojat olivat ratkaisuvoitonkin arkkitehteinä. Avausmaali merkittiin Miika Heikkilälle ja viimein osuma liigasta lainassa olleelle Otto Paajaselle. Näin voitto Bluesista maalein 1-4 ja mestaruus otteluvoitoin 3-1. 

Onnea vielä kerran koko HPK:n porukalle ja B-pojille tsemppiä jatkomatseihin.

Kommentit