Varaslähtö isänpäivään – Vanajan Mieskuoron Rakkaudella! konsertti Raatihuoneella oli tunnelmaa täynnä

Blogi, lauantaina 10.11.2018

Isänpäivän aatto huipentui tänään Vanajan Mieskuoron upeaan Rakkaudella! -konserttiin Hämeenlinnan Raatihuoneella. Nuorten lahjakkaiden miesten kuoro esitti kauneimpia rakkauslauluja johtajansa Ismo Savimäen johdolla.

Kuulin Vanajan Mieskuoron laulajien kvartettia ensi kerran Hämeen Yrittäjägaalassa alkuvuonna. Kun Elomessuilla nuoret miehet myivät lippuja ainutlaatuiseen rakkauslaulukonserttiin niin varasin samantien neljä. Tänään saimme seuraksi hyvästä ystävämme Heidi Kyrön ja Kimmo Kopran ja täytyy sanoa, että oli kyllä upea ja ainutlaatuinen ilta. Tunnelmarikas. Ja tässä tapauksessa myös tunnelmarakas.

Upeita sovituksia klassikoista ja hienoja taidokkaita sooloja ja esityksiä. Nuorten miesten kuorolaulu on kyllä niin upeaa kuunneltavaa ja tällaisia ryhmiä saisi olla enemmänkin. Vanajan Mieskuoro on meille hämäläiselle kuin meidän oma Ylioppilaskunnan laulajat. Ja Vanajan nuorissa miehissä vielä sopivasti seminaarinmäenmieslaulajuutta ja lisäksi myös todella taitavaa klassista mieskuoroa. Kannattaa mennä kuuntelemaan kun kuorolta lisää konsertteja tulee. Mahtava ryhmä!

Hämeenlinnalaisista nuorista miehistä koostuva Vanajan Mieskuorohan perustettiin vasta vuoden 2017 alussa Suomi 100-juhlavuoden Suomen säveliä -juhlakonserttia varten. Juhlakonserttiin tähdännyt toiminta oli nuorista miehistä niin mukavaa, että Vanajan Mieskuoro päätti jatkaa toimintaansa myös tämän juhlakonsertin jälkeen. Ja hienoa, että jatkoivat. Kiitos tämäniltaisesta ja tulemme toistekin!

Luvan kanssa myös muutama video Facabookissa ja IG:ssä. Ihastukaa tekin ja vaikka rakastukaakin!

Huomenna on meidän isienpäivä. Hienoa, että sisäministeri Kai Mykkänen tekee nyt myös isänpäivästä äitienpäivän tapaan virallisen liputuspäivän. Aikanaan tätä itse esitin ja myös isien palkitsemistakin äitien tapaan. Näin molemmista tulee lopulta totta. Jokaisella meillä on kuitenkin Isä ❤️

Isänpäivänä nuorten tiimiläiset Riihimäen Kokoomusnuorista järjestävät myös Riksussa isänpäivän kakkukahvilan. Sinne huomenna myös herkuttelemaan!

 

Kommentit