Vapaapäivä tällekin vuodelle! Hiihtoladuilla mietittyä…

Blogi, lauantaina 21.01.2017

Tänä viikonloppuna olen nauttinut vain luonnosta ja perheestä. Tammikuulle yksi vapaaviikonloppu ja kaksi lomapäivää ja niistä nyt siis todellakin nautittu täysillä.

Tänään jätin väliin siis myös puoluevaltuustomme. En siis kyseiseen toimielimeen kuulu mutta kansanedustajana mukana saan olla ja olen usein ollutkin. Mutta nyt päätin kuunnella jo etukäteen toki lukemani puheenjohtajan linjapuheen vain tabletilta ja pohtia elämänmenoa enemmän laduilla ja metsässä.

Petterin puhe oli takuuvarmaa Petteriä. Olen iloinen että hänen johdolla pystyimme palauttamaan Kokoomuksen tulevaisuuspuolueeksi ja myös ihmisten ja arjen tavallisten asioiden puolueeksi. Kuitenkin katse kokoajan siinä mitä teemme ja ajatus siinä mitä voisimme tehdä toisin. Muutos ei ole siis itseisarvo mutta sitä ei pidä pelätäkään. Myös Kokoomus on tänään  aidosti Eurooppa-puolue ja kansainvälinen puolue. Ja kenttä on tänään tärkeämpi kuin miesmuistiin.

Tämäkin päivä on osoittanut osaltaan sen kuinka oikean valinnan kesällä Lappeenrannassa teimme. Tarvitsimme muutosta ja luottamusta ja sitä olemme saaneet. Luottavaisella mielellä voimme katsoa huomiseen ja tulossa on monenlaista uuttakin ja ajatusta ja suuntakarttaa siitä mitä esimerkiksi koulutuksessa ja sivistyksessä tai yhtä hyvin asumisen ja rakentamisessa haluamme.

Kuntavaaleissa ratkaistaan paljon ja niihin tarvitsemme Petterin sanoin arjen asiantuntijoita. Lähde sinäkin mukaan.

Nyt ulos takaisin ja Loppijärven jäälle. Kaunis aurinkoinen talvipäivä parhaimmillaan.

 

 

Kommentit