HPK Lentopallonaiset tarjosivat jälleen hienon SM-matsin Elmolassa – Sisäpelien lisätilantarve Lopellakin iso

Blogi, sunnuntaina 22.01.2017

Tänään HPK-lentopallonaiset toivat jälleen meille Lopelle SM-sarjan ottelunsa. Neljä vuotta sitten viimeksi Kerhon naiset pelasivat matsinsa Lopella ja silloin oli täysi tupa ja niin oli tänäänkin kun joukkue kohtasi ennen ennen keskiviikon CEV Cup -karnevaalia Mestaruusliigaa Pieksamäen Volleyn. Sarjakärki ei jättänyt pelissä jossittelulle varaa vaan ainoastaan hieman tasaisemman ensimmäisen erän jälkeen HPK iski varman 3-0 voiton loppilaisyleisön edessä Elmolassa.

Hienon tapahtuman HPK toi jälleen Lopen Elmolaan. Lentopallon SM-sarjan ottelussa HPK-Naiset voittivat täyden katson edessä Pieksämäen Volleyn. Kiitos Kerho!

Elmolan viime kesänä uusittu lattia keräsi myös lentopalloilijoilta kiitosta ja en ole kuullut sitä vielä kenenkään moittivan. Vauhdilla siis Elmolan lattia laitettiin uusiksi ja samalla myös valot Läyliäisten Sähkön johdolla ja pelit ovat saaneet jatkua niin salibandyssä, lentopallossa kuin muussakin sisäpelaamisessa. Itseasiassa Elmola on tällä hetkellä niin täyteen ahdettu salivuoroja, että lisätilan tarve on ilmeinen. Toivottavasti saamme mahdollisimman pian etenemään palloiluhallihankkeen esimerkiksi Elmolan lähettyville sillä tarvetta on myös päivisin lasten ja nuorten koulutuntienkin osalta. Olen itse esittänyt mallia missä hallin voisi rakentaa kunnan omistamalle maalle esimerkiksi seurojen yhteistyöhankkeena osakeyhtiönä ja yhtenä salivuorojen hankkijana voisi olla sitten kunta. Tällaisia hankkeita olemme Valtion Liikuntaneuvoston toimesta viime vuosina useampiakin tukeneet ja samanlainen voisi olla kaikista realistisin toteuttamismalli myös meille Lopelle. Asian parissa on siis syytä jatkaa keskustelua ja työtä.

Tänäänkin salikapasiteetti oli hyvin käytössä kun päivällä vanhassa A-salissa eli nykyisessä Loppisalissa kisattiin perinteikkäät Jussin Muistopenkkarit. Sielläkin väkeä oli ollut sali täynnä kannustamassa raudannostajia. Hieno urheilupäivä siis Lopella tänäänkin ja meitä penkkiurheilijoitakin hellittiin kahdessa eri tapahtumassa ihan Suomen parhailla suorituksilla.

Vaikka salimme onkin tietenkin pääasiassa suunniteltu ja tehty oman kunnan harrastamista silmällä pitäen ja tarpeita palvelemaan niin kyllä tällaiset tapahtumat aina tuovat hienoa lisäsykettä kuntaan ja myös varmasti monille intoa liikkua itsekin. Kiitos siis tänään HPK:n Naisille ja Lopen Kunto- ja Voimatiimille LKV:lle hienoista tapahtumista.

Nyt kello 21.21 ja aika kiittää tästä viikosta. Mukava vapaaviikonloppu takana ja tuntuu, että miehessä on taas virtaa kivasti alkavaan viikkoon. Huomenna sitten ikäihmisten pariin Eedilään päiväkeskukseen.

 

 

 

 

Kommentit