Vanajanlinnan seminaari perjantaina 12.1.2007 Jan Vapaavuori puhuu Helsingin suunnitelmista

Uutiset, sunnuntaina 07.01.2007

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen kampanjan Oikea suunta 2007 –talousseminaari järjestetään tulevana perjantaina 12.1. kello 11.30 alkaen Vanajanlinnassa. Seminaari on herättänyt vahvaa kiinnostusta ja mukaan on ilmoittautunut jo nyt lähes 70 kuulijaa. Erityisesti Helsingin kaupunginhallituksen puheenjohtajan Jan Vapaavuoren alustusta pääkaupunkiseudun haasteista ja mahdollisuuksista odotetaan suurella mielenkiinnolla Riihimäen seudulla.

– Seminaarimme on herättänyt erittäin hyvän kiinnostuksen. Neljä tiivistä alustusta alansa ammattilaisten suulla, hyvää ruokaa ja keskustelua. Siinä tiivistettynä seminaarin kulku, kertoi Mika Ylipekka, joka toimii seminaarin puheenjohtajana.

Vanajanlinnan herkullisella lounaalla alkavan tilaisuuden ensimmäisenä alustajana on diplomi-insinööri Iiro Viinanen joka katselee nykymenoa konkarin silmin ja kääntää katsetta myös hieman tulevaisuuteenkin. Viinasen jälkeen ääneen pääsee Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n johtaja Tellervo Kylä-Harakka-Ruonala, jonka aihe on puhutteleva Energia, kilpailukyky ja ilmasto. Kolmantena alustajana seminaarissa kuullaan Helsingin kaupunginhallituksen puheenjohtajaa ja kansanedustaja Jan Vapaavuorta. Vapaavuori puhuu pääkaupunkiseudun haasteista ja mahdollisuuksista.

– Tämä Jan Vapaavuoren alustus on herättänyt suurta kiinnostusta Hyvinkää-Riihimäen talousalueella. Vaikka emme varsinaisesti pääkaupunkiseutua olekaan niin pääkaupunkiseudun kehyskuntina Helsingin tulevaisuus, visiot ja ajatukset kiinnostavat. Niillä on selkeää vaikutusta myös meidän talousalueellemme, totesi Timo Heinonen.

Seminaarin viimeinen puheenvuoro on varattu presidentti Martti Ahtisaaren entiselle lehdistöpäällikölle, nykyisin media-alalla toimivalle Jussi Lähteelle. Lähteen alustus lähtee liikkeelle otsikosta Talouden ja politiikan kieli. Lisäksi seminaarissa kuullaan seminaarin isäntänä toimivaa Vanajanlinna Oy:n toimitusjohtajaa Pekka Vihmaa ja lyhyt puheenvuoro on varattu myös kansanedustajaehdokas Timo Heinoselle ja hänen kampanjateamilleen. Tilaisuus päättyy kahviin Vanajanlinnan salissa kello 16.30.

Lippuja seminaariin voi vielä tiedustella Riku Bitteriltä 0400-564 255, riku.bitter@granlund.fi tai Timo Heinoselta 041-439 1111, timo.heinonen@teehoo.com. Lisätietoa myös Kampanjatuotteet sivulla.

Kommentit