Valtiovarainvaliokunnan vastaavaksi – Kevät tuo uusia mielenkiintoisia tehtäviä

Blogi, perjantaina 16.02.2018

Eilen Kokoomuksen eduskuntaryhmä valitsi minut Valtiovarainvaliokunnan vastaavaksi. Olen nyt saanut toimia valiokunnan varsinaisena jäsenenä tämän vaalikauden ja johtaa sen Asunto- ja ympäristöjaostoa. Nyt valtiopäivien osalta vastuulleni tulee myös vetovastuu Kokoomuksen toiminnasta VaV:ssa. Äärimmäisen mielenkiintoinen ja iso tehtävä ja erityisen hieno päästä tätä tehtävää hoitamaan nyt kun valtiovarainministerinä on puheenjohtajamme Petteri Orpo ja tämä talous-, vero- yms. koordinaatio äärimmäisen mielenkiintoista eduskunnan suuntaan. Toisaalta myös taloudessa on tehty nyt paljon ja tulemme tekemään myös paljon vielä nimenomaan velaksielämisen lopettamiseksi, talouden tasapainottamiseksi ja talouskasvun ja työllisyyden vahvistamiseksi. Ohjenuorana pitää olla se, että kasvu kuuluu kaikille.

Kokoomuksen ryhmäkokouksesta eiliseltä päivältä.

Jotain muutakin kevät vielä tuomassa kalenteriini, mutta palataan niihin kun nimet papereissa. Virtaa ja intoa siis lisää. Itse nimittäin olen sellainen ihminen, että pahinta minulle on joutokäynti ja paikallaanolo ja erityisesti se jos haasteita ei ole riittämiin. Nyt niitä kivasti harteille reppuun on tulossa.

Tänään eduskunnassa minulla ei ollut valiokuntia lainkaan eli vain täysistunto. Lupasin viikonlopuksi mennä talkoomieheksi Mikkelin SM-ralliin ja sitten sunnuntaina reiluksi viikoksi työmatkalle Koreaan Olympialaisiin.

….

Kello 21.53 ja Mikkelissä Marskin vieressä nukkumassa 🙂

Töistä siis tänään ajelin tänne ja ilta meni SM-Vaakunarallia selostaessa. Vasta 17-vuotias Kalle Rovanperä teki pohja-ajan Mikkelin SM-rallin ensimmäisellä EK:lla Raviradalla. Rovanperän aika oli reilun sekunnin nopeampi kuin toiseksi tullut Teemu Asunmaa. Rovanperä kiinnitettiin joulukuussa Skodan WRC2-luokan tehdastalliin ja ohjelmassa vain valikoiden ralleja kotimaassa. Mutta huomenna pääsemme nuorenmiehen menoa seuraamaan, kun lauantaina Mikkelin SM-ralli jatkuu kuuden erikoiskokeen verran.

 

 

Kommentit