Rakkaan Kummitytön vanhojentanssit – Kiitos myös sadoista syntymäpäiväonnitteluista

Blogi, torstaina 15.02.2018

Kuinka voin kyllin kiittää…

Kiitos valtavasti sadoista ja sadoista syntymäpäiväonnitteluistanne. Ne saivat jokainen hymyn huulilleni ja myös vahvan kiitollisuuden tunteen teistä jokaisesta. Ystävänpäivän jälkeen tällainen tuntuu sydämen joka sopukassa.

Haluan myös tänään kiittää teistä kaikkia palautteista ja viesteistä joita olette minulle ympäri vuoden monet lähettäneet. Joskus se pelkkä tsemppipeukalo tai lyhyt viesti, että, miten jaksat, on antanut kummasti virtaa tiukkoihin päiviin.

Aamu tänään syntymäpäivään hidas. Iso kuppi kahvia ja viltin alla hetki myös Huomenta Suomea ja olympialaisiakin. Eduskunnassa sitten normaali torstai työvaliokunnan, ryhmäkokouksen ja kyselytunnin parissa ja illalla sitten rakkaan kummitytön vanhojentanssit.

Venla tänään juhli ystävineen lukion kääntymistä abi-vuoteen ja on ollut ihana saada seurata Venlan ja näiden nuorten kasvua ja elämää. Mahtavia ja fiksuja nuoria joilla edessä hienot elämät. Lopen Lukio on pieni ja huipputasokaskin ollut vertailuissa ja nyt tavoitteenamme lisätä vielä lukion vetovoimaa. Tällaisia pieniä lukioita maamme tarvitsee jättilukioiden kirittäjinä.

Kummisedän silmäkulma kostui illalla. Ja pääsin ihan Venlan kanssa tanssimaankin. Kummisedän rakas.

 

Kommentit