Väkeä ylipuoluerajojen mukana – Niinistö Cafen suosio jatkui Lopella

Uutiset, maanantaina 02.01.2012

Lopelle ennen joulua avattu Suomen pienin Niinistö Cafe on kerännyt ensimmäisinä päivinä huikean suosion. Avajaisiltana kahvilan herkuista pääsi nauttimaan lähes puolitoista sataa kävijää ja nyt kahvila on ollut auki normaali on suosio jatkunut.

– Tasaisesti väkeä kävi kahvilla ja Ässä-pipareilla, kertoi kahvilassa häärännyt Riitta Nylund.

Lopen Niinistö Cafe onkin saavuttanut ensimmäisinä aukiolopäivinään jo sellaisen suosion mistä ei osattu edes haaveilla. Kahvila palveleekin nyt aina vaaleihin asti Lopen linja-autoaseman talossa vanhan kirjakaupan tilassa. Seuraavan kerran kahvila on avoinna tänään maanantaina 2.1 klo 16-18 ja sitten keskiviikkona 4.1. klo 16-18. Sen jälkeen kahvila palevelee ainakin perjantaina 13.1. klo 9-11 ja klo 16-18, maanantaina 9.1. klo 16-18, keskiviikkona 11.1. klo 16-18 ja perjantaina 13.1. klo 9-11 ja 16.18.

– Pidän kahvilaa auki mahdollisimman paljon ja tarkoitus on nimenomaan pitää niin, että kaikki halukkaat ehtisivät piipahtamaan. Siksi aukioloaikoja on niin aamuissa kuin illoissakin. Lisätään sitten aukioloa sen mukaan miten talkooväkeä saadaan mukaan. Mukaan presidentintekijäksi eli meillä kahvilan pyörittäjäksi voi ilmoittautua vaikkapa kahvilassa suoraan, vinkkasi Sirpa Hopearuoho.

Ben Zyskowicz Lopelle

Kansanedustaja Ben Zyskowicz saapuu Lopen Niinistö Cafeeseen tänään
keskiviikkona 4.1.2012 kello 17-18. Zyskowicz kiertää koko päivän Hämettä
yhdessä kollegansa Timo Heinosen kanssa ja Häme-päivä päättyy Lopelle.

– On hienoa saada Ben Zyskowicz vieraaksemme tänne Lopen Cafeeseen,
iloitsivat Riitta Nylund ja Sirpa Hopearuoho maanantai-iltana kahvilalla
ja toivottivat samalla kaikki tervetulleiksi tapaamaan kaikkien tuttua
kokoomuskonkaria.

Kommentit