Vain elämää -konsertti veti Areenan täyteen – ”Kokemus joka oli enemmän kuin elämää”

Uutiset, lauantaina 29.12.2012

TV-syksyn ehdoton suosikkiohjelma Vain Elämää -huipentui vuoden kolmanneksi viimeisenä iltana Espoon Barona Areenalla suureen live-konserttiin. Kaija Koo, Cheek, Erin, Jonne Aaron, Katri Helena, Neumann ja Jari Sillanpää vetivät huikean lähes neljän tunnin konsertin, minkä aikana kuultiin lähes kaikki ohjelman hitit.

– Erinomainen konsertti. Iso kiitos Teoston kulttuurikummilleni Jare Tiihoselle (Cheek), että sain olla mukana ja elää tämän syksyn tunnelmat vielä livenäkin, kiitteli kansanedustaja Timo Heinonen kotimatkalla Arenalta.

Illan aikana artistit esittivät ohjelman hengen mukaan ruokapöydän ääressä toistensa hittibiisejä omina sovituksinaan ja Leri Leskisen bändin soittamana. Tunnelma lähes 8000 kuulijan kanssa nousikin huikeaksi.

– Eihän tuollaista konserttia voi oikein sanoin kuvailla. Jos vain jostain vielä lippuja sunnuntaille saa niin kannattaa kyllä lähteä mukaan.

Jotain ohjelman ja näiden tähtien suosiosta kertoo sekin, että jo nyt Vain elämää levyä on myyty jo yli 235 000 kappaletta. Levy on jo nyt vuosituhannen myydyin ja pian myös ehkä maamme historian myydyin.

– Kun kultalevy on 10 000 kappaletta, Platina 20 000 ja tuplaplatina 40 000 jne… niin siitä voi sitten laskea minkä platinan tämä levy saakaan, laskeskeli Heinonen.

Vain elämää levyn edellä myyntitilastoissa on siis enää vain Jari Sillanpään levy Jari Sillanpää joka on maamme kautta-aikojen myydyin levy 272 942 ja Eppu Normaalin Repullinen hittejä, jota on myyty 249 666.

Toinen ja ainakin toistaiseksi viimeinen Vain Elämää -konsertti kuullaan Barona Arenalla tulevana sunnuntaina 30.1.2012.

– Jare (Tiihonen) kertoi eduskunnassa käydessään, että Jonne Aaron olisi nähnyt unta neljästä konsertista. Saa nähdä oliko se enne uni. Uskoisin, että ainakin yleisöä riittäisi, hymyili Heinonen lopuksi.

Kommentit