Vain 8 prosenttia suomalaisista luottaa meihin poliitikkoihin.

Blogi, torstaina 26.07.2012

Jopa meteorologeja pidetään luotettavampina vaikka tänä kesänä ei kai yksikään ennustus ole osunut kohdalleen. No onhan se niinkin että säätiedotus epäonnistuessaan pilaa vain kesälomapäivän, mutta me pahimmillaan suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan ja työpaikat. Toivottavasti onnistumme luottamustamme paremmin vaikeassa paikassa.

Valittujen Palojen suuren tutkimuksen mukaan siis kuitenkin suomalainen luottaa eniten lentäjään, mutta vähiten meihin poliitikkoihin.

Ja toisaalta taas luotettavimpia ammattilaisia ovat lentäjät, palomiehet, apteekkarit, sairaanhoitajat ja poliisit. Ja myös lääkärit, opettajat, papit ja taksinkuljettajat.

Mutta kaikesta huolimatta minä lähden nauttimaan tästä lomapäivästä ja kesästä vaikka luotettavien meteorologien ennustukset menivät tänäänkin metsään 🙂

….

Lomapäivää tänäänkin siis vietetty. Kuvat kertokoot lomapäivästä taas eniten, mutta hieno ja pitkä tai ainakin hidas kotimatka Tampereelta Lopelle. Ensin aamupäivä Tampereella ja sitten Pälkäneentietä pitkin Hämeeseen. Matkan varrella Strutsitilalla ja Niitty-Seppälän mansikka- ja kotieläintilalla. Tutustumisen arvoisia kumpikin ja kivoja perheillekin. Suosittelen. 

Nyt sitten jo kotona Lopella. Home sweet home. Kiva kaksipäinen kesälomaretki Pirkanmaalle takana.

Kommentit