Vaalivalvojaiset Juomahuone Laitisella Riihimäellä

Uutiset, sunnuntaina 14.04.2019

Kansanedustaja Timo Heinosen vaalivalvojaiset järjestetään perinteen mukaan Juomahuone Laitisella Riihimäellä sunnuntaina 14.4.2019 klo 19.00 alkaen. Tilaisuus on kaikille avoin ja paikalla tilannetta analysoivat myös Riihimäen Kokoomuksen puheenjohtaja ja Heinosen kampanjapäällikkö Riku Bitter ja joukko kokeneita politiikan seuraajia ja tekijöitä jo riihimäkeläisen kansanedustaja ja ministeri Iiro Viinasen kampanja-ajoilta lähtien.

-Luvassa on jännittävä ilta. Totta kai oma tilanne on sellainen mikä kutkuttaa, mutta joukkuepelaajana seuraan vielä enemmän sitä miten Kokoomus menestyy valtakunnallisesti ja mihin suuntaan Suomea viedään tulevalla vaalikaudella, kertoi Timo Heinonen.

Heinonen kertoi tehneensä laajan ja näkyvän kampanjan ja keskittyneensä tällä kertaa aiempaa vielä enemmän kentän kiertämiseen ja ihmisten tapaamisiin toreilla ja turuilla.

-Hyvä fiilis itselläni. Olen antanut kaikkeni ja täytyy kyllä kiittää kampanjan tiimiä mikä on tehnyt aivan valtavan työn. Ilman heidän tukea ei tällainen olisi ollut mahdollista. Katsotaan mihin vauhti riittää ja kuinka paljon äänestäjiltä tulee tukea ja luottamusta jatkoon, totesi Heinonen.

Vaalipäivää Heinonen vietti Loppijärven rannoilla seuraten lintujen kevään muuttoa. Kyyniönlahden lintutornilla päivän aikana nähtiin yhteensä 48 eri lajia.

-Itse en aivan niin montaa nähnyt, mutta hieno oli hetki kun ensimmäinen Sääksi, Hämeen nimikkolintu, liiteli järven jään ja selän yli, kertoi Heinonen.

Juomahuone Laitisen vaalivalvojaiset alkavat klo 19.00 Hämeenkatu 28.

 

Kommentit