Vaalitiimin ja kampanjaporukan kanssa Tallinnassa – ”Ei voi olla kuin kiitollinen”

Blogi, sunnuntaina 15.05.2016

Tänä viikonloppuna menimme jälleen eduskuntavaalien kampanjani ns. johtoryhmän kanssa kiitosmatkalle Tallinnaan. Tästä on tullut jo perinne vuodesta 2007 lähtien ja nyt mukaan kutsuimme kaikki halukkaat tukiryhmästäni eli siitä ns. Timon Tiimistä. Mukaan lähtikin jälleen mukava porukka vaalipäällikköni Riku Bitterin johdolla. Avustajani Kati Kokkonen oli valmistellut hienon matkan. Katihan opiskelee Tallinnassa kauppatieteitä ja tuntee näin opiskelukaupunkinsa mitä parhaiten.

Omaksi suosikkihotelliksi Tallinnassa on noussut Telegraaf. Itseasiassa aikanaan hotelliin tutustuinkin vastaavan vuoden 2011 eduskuntavaalien kiitosmatkan myötä kun silloin illastimme hotellin ravintolassa Tchaikovskyssa. On muuten erinomainen ravintola ja suosittelen käymään. Tällä kertaa emme Tchaikovskyssa syöneet kuin aamupalan tänään aamulla vaan illallispaikaksi Kati valitsi meille Leib Resto ja Aedin. Upea ravintola tämäkin ja aivan syystä valittu Viron parhaaksi ravintolaksi tänä vuonna.

Matkassa oli siis tänä vuonna kampanjani tekijöitä eri vuosilta ja osa sellaisia jotka ovat tehneet työtä rinnallani koko kansanedustajaurani. Rikuhan oli vaalipäällikköni jo silloin ja hänen kädestään ja päästään on syntyneet kaikki kolme menestyksekästä vaalikampanjaani. Iso kiitos siis kuuluu Rikulle. Rikun rinnalla tärkeä tekijä on ollut kaikissa kampanjoissani Juha Järvinen vastaten mainonnan suunnittelusta ja tekemisestäkin. Ja sitten kolmantena Tiina Seppälä joka pitkään kampanjoiden ideoinnin ja teon lisäksi toimi myös avustajanani eduskunnassa ja tänä päivänä tärkeänä mentorina politiikan jutuissa. Mutta sitten matkassa monia tekijöitä ja tukijoitani joista osa ollut mukana alusta asti ja osa tullut mukaan matkan varrella. Esimerkiksi nyt ensimmäistä kertaa mukaan lähti myös kampanjani ja tukiryhmäni väkeä Lounais-Hämeestä.

Timon Tiimissä on nykyisin mukana yli 600 tukijaa ympäri Hämeen ja katselin juuri, että ihan jokaisesta hämäläisestä kunnasta. Tämä porukka on jokainen osaltaan ollut tekemässä minulle korvaamatonta työtä. Ja ei siitä voi olla kuin hämmentyneen kiitollinen. Ja kiitos teille kaikille jotka ette nyt kiitosmatkalle mukaankaan päässeet. Keksitään taas jotain uuttakin ja maaliskuulla 2017 on myös tulossa hieman isompaankin juttua teille kaikille.

Mutta jos sinä et vielä ole mukana porukassamme ja haluat mukaan tulla niin laitahan sähköpostia minulle @eduskunta.fi-osoitteeseeni ja lähde mukaan. Ja mielelläni olen avuksi myös sinulle jos esimerkiksi pohdit ja olet lähdössä mukaan vaikkapa kevään 2017 kunnallisvaaleihinkin kotikunnassasi. Siitäkin saa olla ehdottomasti yhteydessä.

Huomenna sitten Helsinkiin ja vuorostani minä jälleen tekemässä toiselle kampanjaa. Ystäväni Petteri avaa puheenjohtajakampajansa ja tästä alkaa loppukiri kohti puoluekokousta. Mutta nyt rauhaisa pyhäpäivä ja illalla sitten jääkiekkoakin ja vielä kotisohvalla.

Kommentit