Vaalilauantai huipensi kuntavaalikampanjoinnin – Väkeä valtavasti liikkeellä ja sääkin meitä suosi

Blogi, lauantaina 08.04.2017

Kuntavaalien kampanjointi huipentui tänään lauantaina ympäri Suomen. Meillä Lopella järjestimme ison kaikille avoimen Vaalilauantai-tapahtuman ja se keräsikin hienona perinteenä jälleen hyvän suosion. Väkeä oli liikkeellä aamusta illansuuhun asti ja  ei jutunaiheistakaan ollut pulaa. Rosa tarjoili lähes 150 annosta Loppijärven kuhakeittoa, makkaraa meni 240 ja kahvia 190! Mehua lapsille ja kakkua. Kiitos kaikille jotka kävitte!

Onnistunut Vaalilauantai! Rosa tarjoili lähes 150 annosta Loppijärven kuhakeittoa, makkaraa meni 240 ja kahvia 190! Mehua lapsille ja kakkua. Kiitos kaikille!

Linnunpönttötalkoissa tehtiin Toni Myllysen johdolla kymmeniä uusia koteja pihapuihin ja lähimetsiin pikkulinnuille. Lisää teemme pääsiäisen jälkeen sitten Erälopella kun siellä vietämme pönttöpäivää. Sari Paalijärven kanssa lapset kylvivät jälleen kesäkukkia ja pihamaalla Laineen perheen pikkuponi ahkeroi tänään kärryt perässä lasten kanssa. Hauskaa menoa siis riitti niin sanotusti vauvasta vaariin ja vaavista mummiin.

Ruokakin oli meidän kokoomuslaisten tavan mukaan Hyvää Suomesta ruokaa. Santeri Muhonen ja Karoliina Saari pyörittivät kuuminta vaaligrilliä ja jakoon meni satoja Atrian 100% suomalaisesta lihasta tehtyjä grillimakkaroita. Pääruokana Rosa Laine tarjoili sitten ehkäpä ensimmäisenä ehdokkaana Loppijärven Kuhakeittoa. Valosen perheen miniä oli keittänyt ison padan supermaukasta keittoa ja se jos mikä meni kyllä hetkessä parempiin suihin.

Kahvilamme ahkerat Sirpa Hopearuoho ja Päivi Rassa tarjoilivat kahvia ja Antti Mikkolan leipomaa täytekakkua sisällä kahvilan puolella ja kello 15 salin otti haltuun Janne Tulkki upean äänensä ja kitaransa kanssa. Tupa oli täysi ja kaikki viihtyivät.

Hausjärven Kokoomuksella myös mahtava kampanja takana ja hyvähenkinen porukka koossa! Toivottavasti sininen tolppa nousee hienosti sunnuntaina sielläkin!

Itse piipahdin vielä iltapäivällä Hämeen Kuntavaalikierroksellani myös Hausjärvellä. Yritin kiertää kaikki seutukunnat ja lähes kaikki kunnatkin täällä Hämeessä tämänkin kuntavaalikampanjan aikana ja aika hyvin siinä onnistuinkin. Hienoja tilaisuuksia niin Päijät-Hämeessä kuin Kanta-Hämeessäkin ja monia mukavia juttutuokioita. Kiitos kaikille.

Tänään pidämme vielä yhteiset kampanjan päättäjäiset Lopen Läyliäisissä. Siellä Vaalikaraoke ja tanssittajana sitten ystäväni Olli Kytömäki Okalintu-orkesterinsa kanssa. Nähdään toivottavasti vielä sielläkin eli paikkana Bar Parooni.

Nyt kiitän teitä kaikkia ja huomenna laskeutuu Lopella jo äänestysrauha hienon tavan mukaan ja vasta illalla sitten avaamme Vaalikahvilan vaalivalvojaisia varten. Tämä on ollut varmasti yksi hienoimpia kampanjoita missä olen saanut olla mukana ja mikä parasta Lopella kampanja missä on tehty yhteistyöllä ja yhdessä. Sitä kuntapolitiikassa tarvittaisiin enemmänkin.

Kommentit