Uutta kotisivuilla – timoheinonen.Tv tuo videokoosteet ja haastattelut nettiin

Uutiset, lauantaina 28.03.2009

Kansanedustaja Timo Heinosen kotisivut ovat saaneet jälleen uusia elementtejä, kun uutena osiona sivuille on avattu timoheinonen.TV-sivu. Liikkuvaa kuvaa sisältävä sivu tarjoaa koosteita eri tapahtumista ja tulevaisuudessa myös haastatteluja ja esittelyjä. Ensimmäiset nettivideot ovatkin keränneet jo todella kovan suosion. Parhaita videoita on katseltu tuhansia kertoja ennätyksenä 19 000 katselukertaa kerännyt kooste.

– Halusin sivuille jotain uutta ja liikkuvaa kuvaa – nettivideoita – toivottiin jo pidemmänkin aikaa. Tällä puolella on valtavasti mahdollisuuksia, mutta edetään nyt rauhallisin askelin ja katsotaan mitä päivät tuovat, kertoi Timo Heinonen ja paljasti, että yksi kooste tullee jo ensi viikolla varmasti kiinnittämään runsaastikin huomiota.

Ensi viikkoon liittyvän videon aihetta Heinonen ei vielä suostu paljastamaan, mutta lupaa jotain erilaista.

Timoheinonen.TV -sivulla on jo kymmeniä videoita eri tapahtumista, tilaisuuksista ja uusia on tarkoitus tuottaa sivuille kuukausittain. Katso jo nyt ensimmäiset videot mm. Kokoomuksen puheenjohtajapäiviltä ja Hei, Me puhutaan ulkopolitiikkaa -kiertueellat timoheinonen.TV

Kommentit