Timo Heinonen Kärkölän Kokoomuksen vieraana – Yhdistyskentän aktivointi Hämeen Kokoomuksen ykköstavoite

Uutiset, maanantaina 30.03.2009

Kansanedustaja ja Hämeen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen vieraili sunnuntaina 29.3. Kärkölän Kokoomuksen kevätkokouksessa. Kärkölässä viikonloppua värittivät ystävyyskuntien väliset urheilukilpailut, mutta myös kunta-asiat ja valtakunnankin politiikka puhutti. Heinonen kävi läpi myös Hämeen Kokoomuksen kehittämistä ja tulevaisuuden haasteita.

– Yritän kiertää mahdollisimman paljon yhdistyksiämme tässä keväällä kevätkokous ja EU-kampanjan ympärillä. Ja sitten jatketaan taas kesätapahtumissa ja syksyllä, kertoi Timo Heinonen, joka aloitti vuodenvaihteessa myös Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajana.

Heinonen kävi ajankohtaispuheenvuorossaan läpi mm. laajasti valtiontalouden nykytilan ja hallituksen toimet sen elvyttämiseksi, mutta myös puolustuspolitiikan tulevat haasteet sekä EU-vaalit.

– Tavoite on, että pystymme tässäkin tilanteessa uusimaan neljä paikkaa EU-parlamenttiin. On hieman epärehellistä puhua viidestä paikasta. Se itseasiassa tarkoittaisi yli 30 prosentin kannatusta, totesi Timo Heinonen ja piti neljän nykyisen paikan uusimista kova tuloksena ja vaalien ehdottomana voittona.

Hämeen Kokoomuksen kehittämistyössä Heinonen nosti ykkösteemaksi yhdistysten toiminnan aktivoittamisen myös kunnallisvaalien välillä. Heinonen kertoikin Hämeen Kokoomuksen kannustavan vahvoin toimin paikallisyhdityksiä nyt myös mukaan EU-vaaleihin. Pääpaino tullee kuitenkin olemaan kevään 2011 eduskuntavaaleissa.

Kommentit