”Uskon, että Timo menee nyt läpi” Iiro Viinanen Lopelle perjantaina 2.3.

Uutiset, sunnuntaina 25.02.2007

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjan ”kummisetä” ex-valtiovarainministeri Iiro Viinanen osallistuu Heinosen kampanjaa seuraavaksi Lopella perjantaina 2.3. Perinteiset Kokoomuksen Kevätkahvit pidetään nyt ulko- ja samalla vaalitunnelmissa ja kahvipannu on kuumana S-Market Lopen edessä perjantaina kello 14-19 ja Iiro Viinanen on paikalle iltapäivällä kello 14-16.

– Toppatakki ja pipo päässä tullaan Lopelle. Ulkotilaisuuksista on hyviä muistoja ja on nyt mukava päästä hieman verestämään vanhoja muistoja, hymyili Iiro Viinanen.

Iiro Viinanen on täysillä tukemassa Timo Heinosta eduskuntaan reilun 450 muun tukijan joukossa ja suorasanainen mies on valintaansa tyytyväinen.

-Harvoin on sellaista kokemusta nuorella miehellä – monipuolista kokemusta – politiikasta ja kunnallishallinosta ja yrittäjyydestä kuin Timolla on. Siinä suhteessa harvinaisuus – todellinen löytö. Virtaa riittää.

-Toivon todella, että nyt väki saadaan liikkeelle ja äänestämään Timoa. Hänellä on mahdollisuudet pärjätä ja päästä pitkälle politiikassa. Se vaatii kuitenkin hyvää yhteistä tahtoa. Toivotaan, että saamme hyvän hengen päälle. Riihimäen seutu on tottakai Timon takana, mutta tärkeää on, että myös Hämeenlinnasta, Forssasta ja Lahdestakin lähdetään äänestämään Timoa. Voin suositella erittäin lämpimästi kaikille.

-Kokoomukselle teen eri tahoilla vaalityötä tottakai, mutta vain yhden henkilön taakse olen sitoutunut ja nyt todellakin täysillä ja se on Timo. Uskon, että Timo menee nyt läpi, totesi Viinanen.

Lopen kokoomuksen Kevätkahvilla on mukana Heinosen ja Viinasen lisäksi myös koko päivän loppilaisia kokoomuksen luottamushenkilöitä.

Kommentit