Kahvila Korva vaalitoimisto Heinosessa ”Kokoomukselle vaalivoitto”

Uutiset, sunnuntaina 25.02.2007

Riihimäen vaalitoimistossa vietettiin lauantaina 24.2. Kahvila Korva -päivää. Taina Ojapalo ja Riku Bitter emännöivät ja isännöivät tilaisuutta ja kahvikupin äärellä kokoomusehdokkaista olivat kaksi Timoa Heinonen ja Ihamäki. Hiljaisen aamun jälkeen päivä vilkastui ja kahvi ja korvapuustit tekivät hyvin kauppansa.

– Hieman oli aamulla hiljaista. Pakkanen paukkui, mutta puolilta päivin sitten väkeä alkoi liikkua ja kahvi tehdä kaupan, kertoi Riihimäen kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Riku Bitter.

Kahvila Korvassa keskusteluissa esille nousi tällä kertaa vahvimmin vaalien läheisyys ja yleistilanne. Myös SDP:n tv-kampanja keräsi osakseen ihmetystä ja myös paheksuntaa.

– Väki oli hyvällä mielellä liikkeellä ja useampi totesi, että nyt kokoomuksella näyttää tilanne hyvältä. Vauhti on kovaa ja tunnelma hyvä – ihmiset kiittelivät, kertoi Timo Heinonen päivän päätteeksi.

Päivän aikana Heinonen sai kertoa myös omia ajatuksiaan kahvikupin ääressä olleille ihmisille laidasta laitaan.

.-Kampanjamme näkyvyyttä ja yleisilmettä myös kehuttiin. Ne kehut välitetään eteenpäin Järvisen Juhalle. Talkooväki on nyt mukana todella suurella sydämellä ja se näkyy, kiitteli Heinonen tekijöiden ja tukijoiden joukkoa mikä kasvaa koko ajan.

Kahvila Korva –teemalla kahvitellaan Riihimäellä vaalitoimisto Heinosessa vielä kaksi kertaa ennen vaaleja torstaina 8.3 ja lauantaina 17.3.

Kommentit