Kahvila Korva vierailee Vaalitoimisto Heinosessa

Uutiset, lauantaina 24.02.2007

Kokoomuksen Kahvila Korvassa kuunnellaan jokaista. Kahvila Korvia löytyy pian eri puolilta Suomea, ja se myös liikkuu kanssamme ja on siellä missä mekin. Tänään lauantaina 24.2. Kahvila Korva tulee kylää Riihimäelle Vaalitoimisto Heinoseen Hämeenkatu 38:aan. Kahvipannu on kuumana kello 10-13.

– Tänään vaalitoimistollamme on paikalla siis enemmänkin kokoomuksen kansanedustajaehdokkaita. Kahvila Korvassa kuunnellaan ja keskustellaan, kertoi kansanedustajaehdokas Timo Heinonen ja toivotti samalla kaikki tervetulleiksi paikalle.

Kahvila Korvia on avattu ympäri Suomea ja täydellinen päivittyvä lista Korvista löytyy kampanjan nettisivuilta osoitteesta www.suomentoivo.fi. Katso kiertuekalenterista itseäsi lähimpänä oleva keskustelupaikka ja tule kahvittelemaan.

-Meidän vaalitoimistomme on avoinna vaaleihin asti joka arkipäivä ja lauantai shop in shop periaatteella Hämeenkatu 38:ssa ja kahvipannu on kuumana aina tiistaisin 10-13, torstaisin 14-17 ja lauantaisin 10-13. Kahvila Korva –hengessä olemme vielä liikkeellä useammankin kerran ennen vaaleja. Riihimäen aikataulu löytyy tuolta kalenterisivulta, kertoi Heinonen.

Kommentit