Neljä ravintolaa – neljä iltaa Mukana Hämeen Yössä –kiertue starttaa

Uutiset, sunnuntaina 25.02.2007

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen kampanjan loppukiri starttaa neljän ravintolan kiertueella lauantaina 3.3. Riihimäeltä. Yökerho Yövuoro isännöi kiertueen ensimmäistä iltaa ja illanaikana on luvassa taikuutta, livemusiikkia ja vain vähän puhetta. Vaalijuhlat, vaalibileet – ihan miten itse haluat.

– Tämä kiertue on todellakin tarkoitettu ihan kaiken ikäisille Timon tukijoille ja tukijoiksi aikoville. Eli oletpa sitten puolesta tai vastaan tai jotain siltä väliltä. Meno tulee olemaan hurjaa ja varmasti kannattaa olla paikalla, kertoi Mika ”Mikle” Ylipekka, joka vastaa iltojen kulusta.

Riihimäen Yövuorossa ovet avataan lauantaina 3.3. kello 20.00 ja ensimmäisen kahden tunnin aikana lavalla nähdään Timo-Taikuri, Käsityöläiset-duo ja vain vähän Timo-ehdokasta. Illan teema on tekoja. – ei illuusioita.

– Tilaisuuksiin on vapaapääsy 20-22 ja nämä on tarkoitettu todellakin kaikille yli puolue- ja kaikkien mahdollisten rajojen. Me ei kysellä mitään – joten tule sellaisena kuin olet.

Yövuoron jälkeen seuraavana viikonloppuna jatketaan perjantaina 9.3. Riihimäellä, mutta hieman rakemmalla teemalla. Riihimäkeläinen Stonesoul tekee neitsytkeikkansa Heinosen kiertueen väreissä ravintola WildWestissä.

-Tämä tulee olemaan todella kova juttu. Liikkeellä tulee olemaan väkeä paljon ja kannattaa todellakin olla ajoissa paikalla Westissä jos mielii hyvän paikan saada.

Tämän jälkeen lauantaina 10.3. on edellisviikonlopun Yövuoron käsikirjoituksen mukaan vastaavat bileet Hämeenlinnan Sirkuksessa kello 20.00 alkaen ja kiertue päättyy kampanjan päätökseen Ravintola Catiscaan lauantaina 17.3.

-Catiscassa sitten otetaan huikea loppuhuipennus kampanjalle. Silloin mukana koko Käsityöläisten bändi ja meno jatkuu aina pikkutunneille asti, kertoi Mika Ylipekka ja lupasi taata, että paikalla kannattaa olla. –Ahkerimmat kiertäjät tulemme palkitsemaan Catiscassa. Saa nähdä montako neljän illan kävijää nähdään.

Lisätietoa kiertueesta kotisivuilta ww.timoheinonen.fi ja sieltä kalenterisivulta.

Kommentit