Upea urheilupäivä. Lupailee hyvää Sotshia kohden.

Blogi, lauantaina 04.01.2014

Tänään on sporttirintamalla tapahtunut monenlaista. Jos vaikka aloitetaan naisten ringetten MM-kullasta. Ja vaikkapa ihan senkin takia, että joukkueessa pelaa meidän Lopen kunnan liikunnanohjaaja Mira Sydänmaa. Taidetaan laittaa kakkukahvit Miran kunniaksi kun kotiin ja työpaikalle taas ehtii. Onnea siis Suomen Naiset ja erityisesti Mira!

Ja urheilupäivän huippuhetkiin kuului myös Tour De Skin 5km missä kahdeksan kärjessä tänään neljä suomalaista. Parhaana heistä Anne Kyllönen kolmas ja Kerttu Niskanen neljäs. Krista Lähteenmäki viides ja Aino-kaisa Saarinen kahdeksas. Naisten hiihdossa nyt hyvä syke ja mitaleja odotettavissa Sotshistakin.

Mäkihypyssä myös muutaman vuoden odotuksen jälkeen Maailmancupin suomalaisvoitto kun Anssi Koivuranta upeasti Keski-Euroopan Mäkiviikolla voittoon. Ja itse olen vielä aivan varma, että myös Janne Ahonen tulee vielä ja kovaa ja tuonee Sothista hänkin mitalin. Toivottavasti sisuuntuneena sen kultaisensa.

Kanada-Suomi nuorten jääkiekon MM-välierä nyt juuri toisessa erässä. Pikku-Leijonat johtavat 2-0 ja taistelu jatkuu. HPK:n upea Juuse Saros maalissa. Ensi vuonna hän jo NHL;ssä. Näin se menee. Mutta nyt Leijonan Pojat taisteltaa ja finaaliin ja MM-kultaa vuolemaan.

Ja nyt kun en mene tämän pidemmälle vielä Olympiamitali-veikkauksessani niin veikkaus on neljä. Se tulee varmasti. Mutta siitä puuttuu vielä miesten ja naisten lätkämitalit ja hieman muutakin. Eli tarkennan mitaliveikkaukseni ennen kisojen alkua. Mennään lähelle kymmentä.

Upea sporttipäivä ja vielä tähän lentopalloa ja raveja niin penkkiurheilijallekin tulee hiki 🙂

Mutta hiki tuli myös tänään lapionkin varressa. Facebook-kavereista löytyi talkooapua tänään mökille ja pihamullat levitetyksi Kaupin Erkin ja Rusin Antin ja Villen avustuksella. Rautakaupassa myyjä irvaili kun kyselin ruohonsiemeniä. Vastasin, että kumpikos tässä on ”hullumpi” minä joka plussasäällä istutan nurmea vai sinä joka yrität myydä pilkkejä ja suksia 🙂 Sellaista elämä on.

Pihatyöt kuntoon ja leudosta talvesta tai pitkittyneestä syksystä se apu, että kevääksi jo jättämäni pihatyöt on nyt tehty ja keväällä saa itää sitten ihan rauhassa heti auringon ensisäteistä lähtien.

Nyt jännitetään Pikku-Leijonien peli loppuun ja huomenna Loppiaisen aattoa. 

Kommentit