Ulkoministeri Alexander Stubb vieraili Hämeessä Kansanedustaja Timo Heinonen osallistui Riihimäen Kokoomus kuuntelee-tilaisuuteen

Uutiset, keskiviikkona 20.10.2010

Kokoomus kuunteli Riihimäen Atomin Cafe Pressossa tiistaina, kun ulkoministeri Alexander Stubb vieraili Riihimäellä osana Etelä-Suomen ja Hämeen kiertuetta. Päivän ohjelmaan kuului pysähdykset ja tapahtumat Riihimäen lisäksi Hyvinkäällä, Hollolassa, Lahdessa ja Mäntsälässä. Kansanedustaja Timo Heinonen ehti valiokuntien välissä mukaan Riihimäen Kokoomus kuuntelee tapahtumaan. Paikalla oli ministerin ja kansanedustajan lisäksi Hämeen Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaita ja Riihimäen kokoomusvaikuttajia.

– Mukava tapahtuma ja väkeä oli paljon liikkeellä. Riihimäellä on aina mukava olla mukana tapahtumissa, ihmiset tulevat rohkeasti keskustelemaan. Tänäänkin tuli monta hyvää keskustelua ajankohtaisista asioista ja evästyksiä eduskuntatyöhön, kertoi Timo Heinonen.

Seuraavan kerran ministeritason vieraita saadaan Hämeeseen lauantaina 30.10 kun Opetusministeri Henna Virkkunen pitää juhlapuheen Hämeen Kokoomuksen juhlistaessa 90-vuotista taivaltaan Vanajanlinnassa.

Kommentit