Työ Isänmaan hyväksi jatkuu.

Blogi, perjantaina 07.12.2012

Niin se vaan menee. Joka päivä tätä maata pitää meistä jokaisen rakentaa. Se lähtee työstä ja työntekemisestä ja yhteisestä tahdosta. Ja tuollainen juhlapäivä minkä eilen saimme jälleen kokea itse kukin kodeissa ja kotiseudulla ja sitten vielä osa illalla Presidentinlinnassa ja muissa juhlissa vahvistaa sitä. Itsenäisyys on arvokas ja iloinen asia jota saa ja pitää juhlia, mutta joka vaatii joka päivä lisää työtä ja rakentamista.

Vielä iso kiitos teistä kaikille kommenteista ja viesteistä liittyen eiliseen iltaan. Oli kunnia ja ilo saada edustaa.

Tänään perjantaina eduskunnassakin työt jatkuvat. Tosin vain lyhyellä täysistunnolla, mutta muuten hommia sitten piisaakin.

Eduskunnasta aikamoisessa lumimyräkässä kotiin. No onneksi pääsimme ajoissa jo lähtemään niin ei ollut pahoja ruuhkia vielä kolmostiellä. Eduskunnassa istunto tänään vain tuo tuttu perjantain puolituntinen ja sitten Riihimäelle ja sieltä koti Lopelle. 

Viikonloppuna joulutapahtumia ympäri Hämettä ja siitä se joulutunnelma alkaa pikkuhiljaa nousta. Otetaan siis sellainen viikonlopun kiva rentoutuminen näiden markkina- ja muiden tapahtumien kautta ja sitten vielä pari tiukkaa työviikkoa eduskunnassa ensi vuoden budjetin parissa.

 

Kommentit