TV-kampanja alkaa Laaja näkyvyys parhaaseen katseluaikaan MTV3:lla

Uutiset, perjantaina 02.03.2007

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen vaalien mainosteami julkisti kampanjan tv-mainoksen perjantaina 2.3. Vaalimainos alkaa näkyä tv:ssä 5.3. ja näkyy vahvasti aina vaalipäivään asti MTV3:lla ja mainossuunnitelma on laadittu niin, että mainos saavuttaa mahdollisimman suuren osan vaalipiirin ihmistä.

– Teimme hieman uudenlaisen mainoksen. Idea on tuttu tosin tv:stä sarjoista ja mainoksista, mutta poliittisessa mainonnassa tämä on uutta, kertoi mainoksen yksi ideoijista Mika Ylipekka.

Heinosen tv-mainoksessa pääosassa on luonnollisesti ehdokas itse ja spotin edetessä ruutu jakaantuu neljään osaan ja esille pääsevät myös ehdokkaan puolet opettajana, yrittäjänä ja päättäjänä.

– Halusimme mainoksella korostaa Timon monipuolista osaamista ja kokemusta. Opettajantyö, yrittäjän työ ja 10 vuotta politiikassa. Toivotaan, että saavutamme haluamme tuloksen ja saamme perille haluamme viestin.

Heinosen tv-kampanja pitää sisällään kaiken kaikkiaan noin 100 tv-spottia joista valtaosa ajetaan ulos MTV3:sen Lahden ja Tammelan ja Tampereen lähetysyksiköistä.

– Tv-kampanjan yksi kärki on Huomenta Suomessa ja ns. primetimen eli illan parhaan katseluajan mainospaikat löytyvät viihteen ykkösohjelmista ja ajankohtaisohjelmista, paljasti Mika Ylipekka mainossuunnitelmaa ja totesi samalla sen, että mainos ei tämän tiedon mukaan tule näkymään Helsingin lähetysalueella.

-Helsingin alueellinen markkinointi on yli kolme kertaa kalliimpaa kuin Lahti, Tampere ja Tammela ja katsojista valtaosa ei äänestä Hämeen vaalipiirissä. Vain Lopella, Riihimäellä ja Hausjärvellä osa talouksista katsoo Helsingin lähetyksiä. Siksi se kylläkin harmittaa. Mutta katsotaan nyt.

Illan mainoskatkot löytyvät Seitsemän ja Kymmenen Uutisista, Tulosruuduista, vaalitenteistä, Pääministeritenteistä, mutta myös Idolsin ja suosituimpien sarjojen mainoskatkoilta.

– Jätetään nyt jotain salaisuudeksikin. Kannattaa katsoa.

Mainoksen suunnittelusta ja toteutuksesta on vastannut Mika Ylipekan kanssa VisualSports Oy Johanna Mykkänen ja Jorma Honka. Mainos on katsottavissa Heinosen kotivisujen www.timoheinonen.fi Videot -sivulla ja lisäksi jakelussa myös YouTubessa.

Kommentit