Iiro Viinanen palasi kampanjakentille Lopella ”Viluhan tässä tulee, mutta nyt painetaan”

Uutiset, perjantaina 02.03.2007

Entinen riihimäkeläinen kansanedustaja ja valtiovarainministeri Iiro Viinanen palasi reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen eduskuntavaalien kampanjakentille pipo päässä, toppatakki päällä ja korttinippu kädessä. Viinanen kampanjoi kansanedustajaehdokas Timo Heinosen ja kampanjateamin kanssa Lopella perjantaina 2. helmikuuta.

– Niin mistäs sitä aloitetaan. Karkkeja ja kortteja jakoon, totesi Iiro Viinanen vanhaan tuttuun kampanjatapaan.

Iltapäivällä kello 14 käynnistynyt Lopen kokoomuksen vuosittainen Kevätkahvitilaisuus järjestettiin nyt vaalitunnelmissa ja väkeä oli kahden ensimmäisen tunnin aikana melkein jonoksikin asti.

– Viluhan tässä tulee, totesi Iiro Viinanen reilun tunnin kampanjoinnin jälkeen. – Uskon todella, että Timo menee nyt eduskuntaan ja siksi teemme nyt kaikki kovasti töitä. Vain yhteispelillä saamme halutun tuloksen, totesi Viinanen paikalla olleelle paikallislehdelle.

-Kahden ensimmäisen tunnin aikana kahvikuppeja meni yli 80 ja pullaa ja karamelleja tottakai vielä enemmän. Todella hyvin oli väki heti liikkeellä, kertoi Lopen kokoomuksen varapuheenjohtaja Samppa Jaro, joka vastasi tilaisuuden järjestelyistä yhdessä Kari Koukun ja Lopen kokoomuksen hallituksen väen kanssa. Paikalla päivän aikana olikin myös runsaasti loppilaisia luottamushenkilöitä kuntalaisten tavattavissa.

Iltapäivän ja illan aikana keskusteluissa esille nousi tuttuja aiheita ja Iiro Viinasta kävi tervehtimässä lukuisia vanhoja tuttuja vuosien takaa. Timo Heinosen kampanjan tärkein kotikunnan päivä onnistuikin yli odotusten.

– Väkeä oli todella hyvin liikkeellä ja tuntui hyvälle, kun paljon vanhoja tuttuja eri ikäisiä ihmisiä kävi moikkaamassa ja onnea toivottavassa. Paljon myös eri puolueiden väkeä pyörähti paikalla. Sellaista hyvää me henkeä oli ilmassa, kertoi Timo Heinonen päivän päätteeksi.

Viiden tunnin Kevätkahvit menivät hetkessä ja päivän aikana kahvilla kävi lähes 150 kävijää. Heinosen kampanja jatkuu jo huomenna lauantaina ensin aamupäivästä Hämeenlinnan Tavastilan Eduskuntavaali-torilla klo 10-12 ja puoliltapäivin Toivo Lauantailla Riihimäen City-Market Merkoksessa. Lauantain ohjelmaa kuuluu myös yökiertueen avaus riihimäkeläisessä yökerho Yövuorossa kello 20-22.

Kommentit