Turengin perinteiset Joulumarkkinat – Tasavallan presidentin glögi lämmitti koleassa talvisäässä

Blogi, sunnuntaina 10.12.2017

Perjantaina Tasavallan presidentti Sauli Niinistön vaalikampanja laitettiin liikkeelle ja sen jälkeen kansaliikkeemme onkin näkynyt ympäri Suomenmaan. Ei taida olla enää yhtään kolkkaa missä ei olisi ollut jotain Niinistö-tapahtumaa tai tilaisuutta ja monessa paikassa ollaan oltu liikkeellä jo montakin kertaa ja ollaan jatkossakin.

Tänään yksi tapahtumamme oli Janakkalan Turengissa missä vietettiin jokajouluisia markkinoita. Taisi minulla mennä jo muutama vuosi sitten rikki kymmenet Turengin Joulumarkkinat putkeen ja mukana oltiin tänäänkin. Tällä kertaa ei Kokoomus-teltalla vaan Niinistön Kansanliikkeen kanssa ja mukana ihmisiä yli puoluerajojen. Lämmintä glögiä ja joulupipareita meni jakoon paljon ja monille myös virallisia SN-pipoja, -rintamerkkejä ja myös emalimukejakin. Ja kuuman glögin äärellä myös monia mukavia juttutuokioita pressanvaaleista, mutta myös hieman sotesta ja Hämeenkin asioista.

Iso kiitos kaikille teltallamme pysähtyneille ja ennen muuta paikat kuntoon laittaneille. Kiitos Suvi ja Martti ja kumppanit. Turenkiin aina mukana tulla – kuin kotiin tulisi. Niin ja kiitos tällä kertaa ruisleivistä Martille, kun Janakkalan Kokoomusnaiset olivat syntymäpäiväretkellä Tallinnassa. Kyllä siis pärjätään 🙂

Nyt koti-iltaa ja hieman jo katsetta ensi viikkoonkin. Eduskunnassa tiukka viikko budjettilakien kanssa ja Lopellakin budjettivaltuusto maanantaina.

 

Kommentit