Tuhat purkkia energiaa ja 400 patukkaa paussia… Timo Heinosen Energiaa ja Paussia Työpäivään -kampanja Riihimäen Asemalla

Uutiset, keskiviikkona 06.04.2011

Kansanedustaja Timo Heinosen kampanjatiimin yli kymmennen hengen aamuvirkkujen joukko osallistui tänään aamulla Riihimäen Asemalla Energiaa ja Paussia -työpäivään kampanjaan. Tiimiläiset jakoivat aamuun juniin kiirehtineille tuhat purkkia energiaa ja yli 400 Paussi-välipalapatukkaa.

– Teimme neljä vuotta samanlaisen tempauksen ja silloin se hienon vastaanoton. Ihmiset pitivät uudenlaisesta jutusta kampanjoida jo silloin ja siksi päätimme nyt jatkaa. Nyt vastaanotto vieläkin parempi, kertoi Timo Heinonen aamukampanjan jälkeen.

Heinosen tiimi miehitti Riihimäen Aseman jo kello kuuden jälkeen aamulla ja sen jälkeen vauhti olikin hurjaa.

– Joukkoja oli joka suunnasta tuleville. Oli aivan mahtava miten Hausjärven tiimiläiset hoitivat pari suuntaan, Väkiparran Jenita ja Vileniuksen Mika yhdystunnelmia ja Özgünin Derya kaupungin sisääntuloa, totesi Timo Heinonen.

Riihimäeltä Heinosen kampanjapäivä jatkui kohti Lahtea, missä Heinonen kertoi olevansa aina yli puolenpäivän. Illalla kampanjan yksi huippuhetki kokoaa yhteen kulttuurin ystäviä Ruusun ja Runon iltaan Timo´s Coffeelle.

– Illalla Anja Jaakkola lausuu runoja kahvilallamme ja musiikista vastaavat Leila Tschokkinen-Passoja ja Petri Lindberg. Ja mä itsekin ajattelin pari runoa lausua, paljasti Timo Heinonen ja kertoi omien runojensa olevan edesmenden ystävien Tommy Tabermannin ja Juhani Peltosen tuotantoa ja yksi runo myös Juice Leskiseltä.

Kommentit