Runon ja Ruusun illassa Timo Heinonenkin intoutui lausumaan runoja

Uutiset, keskiviikkona 06.04.2011

Riihimäen Runon ja Ruusun ilta keräsi hyvin yleisöä ja väki pääsikin nauttimaan hienosta ohjelmasta. Lausuja, taitelija Anja Jaakkola vastasi illan runoista ja musiikista taasen Leila Tschokkinen-Passoja ja Petri Lindberg. Mukana illassa nähtiin myös taiteilija Mikael Vesper. Ilta innotti myös isännän kansanedustaja Timo Heinosen lausumaan muutaman runon.

– Tunnelmaltaan aivan ihastuttava ilta. Anjan (Jaakkola) runot olivat upeat ja esiintyminen tottakai takuuvarmaan ammattilaisen työtä ja Leila (Tschokkinen-Passoja) ja Petri (Lindberg) toivat musiikillaan iltaan oman sokerinsa. Ja kun tunnelma nousi niin itsekin innostuin, hymyili Timo Heinonen.

Timo Heinonen lausui illassa kahden edesmenneen ystävänsä Tommy Tabermannin ja Juhani Peltosen runoja ja myös ihailemansa Juice Leskisen runoutta.

– No pidetään nyt niin, että Anja (Jaakkola) lausui ja minä luin. Siinä on aika iso ero, nauroi Heinonen, mutta kertoi saaneensa runsaasti kiitosta ja palautetta rohkeudesta ja heittäytymisestä.

– Näyttää siltä, että nämä hieman erilaiset, toisenlaiset, tilaisuutemme toimivat koko ajan paremmin. Tulemme näitä jatkamaan varmasti tulevaisuudessakin. Ja tänäänkin hieman myös nostin esille ajankohtaisia asioita mm. tekijänoikeuksista ja taiteilijoiden sosiaaliturvasta, kertoi Heinonen.

Runon ja Ruusun -ilta päättyi siihen, että iltaan osallistuneet kaikki naiset saivat kotimatkalle matkaan kauniit Reilun Kaupan ruusut.

Kommentit