Janakkalalainen Heidi Mäensivu tukiryhmän 500. – nyt mukana jo yli 600 ”Olen seurannut Timon uraa viime vaaleista lähtien”

Uutiset, torstaina 07.04.2011

Janakkalainen nuori perheenäiti Heidi Mäensivu oli Timo Heinosen Linjan Tukijat tukiryhmän 500. jäsen. Rajan rikkomisesta Mäensivu sai pienen palkinnon muistoksi tämän vuoden eduskuntavaaleista. Nyt ryhmässä on jo pitkälti yli 600 julkista tukijaa ja ryhmä kasvaa koko ajan.

-Viime vaaleissa 2007 päätin mennä ensimmäisen kerran äänestämään ja etsin sopivaa oikeat arvot omaavaa ehdokasta, kertoi Heidi Mäensivu Riihimäen Kokoomuksen vaalikahvilalla.

– Löysin Timon, enkä ole päätöstäni katunut. Myös perheemme moottori-ja hevosurheilu harrastus lisäsi mielenkiintoani Timon äänestämistä kohtaan, paljasti Mäensivu pienen tyttärensä.

Mäensivu kertoi, että tälläkin kertaa äänestetään.

– Ehdokashan oli ihan selvä, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Timo on mielestäni hoitanut asioita positiivisella ja ammattimaisella asenteella ja tulee sellainen olo että hän oikeasti välittää miten täällä Suomessa asioita hoidetaan.

– Timon äänestämisestä tulee sellainen olo kuin itse oikeasti pystyisi vaikuttamaan asioihin, ja sen takia en aio ääntäni muille antaa, kuka nyt hyvää vaihtaisi. Jatka samaan malliin, tulet varmasti pääsemään vielä pitkälle tuolla innolla ja asenteella.

Mäensivun jälkeen tukiryhmä on jatkanut tasaista kasvua ja joka päivä ryhmään on liittynyt uusia jäseniä ympäri Hämettä. Timo Heinonen onkin tyytyväinen ryhmän nopeaan kasvuun.

– Tottakai se lämmittää mieltä. Ryhmä on jo paljon suurempi kuin neljä vuotta sitten ja nyt mukaan liittyy tukijoita tasaisesti joka puolelta Hämettä. Ehkä se kertoo, että tässä on jotain tehty oikeinkin, kiitteli kansanedustaja Timo Heinonen.

Kommentit