Kokoomusnuoret Hämeenlinnan rautatieasemalla – Energiaa ja paussia työpäivään -tempaus sai tänään jatkoa

Uutiset, torstaina 07.04.2011

Kokoomusnuoret jatkoivat ennakkoäänestyksen toisen päivän aamuna Energiaa ja Paussia Työpäivään -tempausta Hämeenlinnan Rautatieasemalla. Aamuvarhaisella asemalla työmatkalaisia vastassa olleet nuoret saivat kampanja-aamulleen hyvän vastaanoton.

– Ihmiset otti tosi iloisena juomat ja Paussi-välipalat matkaan. Isoin haaste oli itse herätä viideltä, hymyili Timo Heinosen eduskuntavaalien nuoriso- ja opiskelijakampanjan vetäjä, hämeenlinnalainen, Meri-Tuulia Huurresalo.

Timo Heinonen olikin aamun urakointiin enemmän kuin tyytyväinen.

– Asemalla oli riittänyt vilskettä. Kokoomusnuoret olivat jakaneet aikamoisen kasan esitteitä ja energiaa ja välipalaa töihin kiiruhtaneille hämeenlinnalaisille. Tällaisista tiimiläisistä ei voi kuin olla tyytyväinen ja iloinen, totesi Timo Heinonen itse mennessään aamukahville.

Energiaa ja Paussia Työpäivään -tapahtumat jatkuvat aina vaaleihin asti ja Timo Heinosen kampanjan iskuryhmät ovat aamuisin vielä asemilla useammankin kerran.

– Aloitimme tällaisen erilaisen kampanjoinnin jo viime vaaleissa 2007. Saimme silloin loistavan vastaanoton ja siksi päätimme nytkin jatkaa. Ja tällä haluamme myös herätellä keskustelua työelämän laadun kehittämisestä. Ei töissä saa olla liian kiire. Aikaa pikku paussiin pitää aina olla ja uskon, että sitä kautta saa myös energiaa loppupäivää, totesi Timo Heinonen.

Kommentit