Torstaina, 24.03.2011

Blogi, torstaina 24.03.2011

Tukiryhmään lisää väkeä jälleen:

527. Heikki Ollikkala, eläkeläinen, yrittäjä, Forssa,

528. Kaisa Kajanto, ostoassistentti, Hyvinkää

529. Jani-Jukka Miettinen, palvelupäällikkö, Riihimäki

Tukiryhmä siis kasvaa kovaa vauhtia koko ajan. Kiitos teille kaikille mukaan jo liittyneille.

Ja kampanjamme etenee muutenkin hienosti. Eilen Tervakoskea ja Riihimäkeä ja tänään sitten kiertuepäivä Jan Vapaavuoren kanssa Itä-Hämeessä. Nyt aamusta heti Heinolaa kohden. Illansuussa kello 16-17 Riihimäellä Häme-vierailulla myös puolueemme varapuheenjohtaja Sampsa Kataja. Sampsa Riihimäen Vaalikahvilalla tavattavissa eli tervetuloa mukaan. Ja sitten vielä illalla myöhemmin Politiikan Värisuora -ilta Hämeenlinnassa Cafe Verassa yhdessä Tarja Filatovin ja Kirsi Ojansuun kanssa.

….

Päivä siis tällaisissa merkeissä. Kevät ei näytä nyt etenevän ihan niin kuin pari päivää sitten vielä näytti. Pohjoista kohden jo kuitenkin ainakin yksi joutsenpari. Toivotaan, että pärjäävät ja löytävät ruokaa ja sulaa vettä. Kova voi olla heidän matkansa vielä kun esimerkiksi eilisen illan pyryä ja viimaa katseli. Toivotaan parasta.

Toivotaan parasta myös Portugalin suhteen. Portugalista todella huolestuttavia uutisia. Maassa ei ole näköjään tahtoa itse hoitaa maan taloutta kuntoon ja se on vakava asia. Se laittaa varmasti myös EU:n miettimään omaa rooliaan ja tehtäväänsä jos maasta tällainen tahtotila itseltä puuttuu. Seurataan tilannetta ja vain itsekkäästi Suomen etua tarkkailen ja ajaen. Niin se pitää mennä ja myös niin että saamme koko ajan tiukkenevaa valvontaa EU:n talouteen ja vastuuta myös pankeille ja muille. Nämä ehtoja tulevaisuudelle vakaalle kasvavalle taloudelle.

Nyt aamunlehdet ja sitten kohti Heinolaa, Hartolaa, Sysmää ja Padasjokea

….

Kello 20.45 ja Hämeenlinnasta kotiin. Toinen Politiikan Värisuora näin vedettynä ja Hämeenlinnan Cafe Verassa hyvää keskustelua Tarja Filatovin ja Kirsi Ojansuun kanssa. Kiitos siitä yleisölle ja tiukoille kysymyksille ja kommenteille. Jatkamme suoran vetoa vielä myöhemminkin ja tulossa ainakin Forssan Politiikan Värisuora tässä ennen vaaleja. Seurailkaapa kalenteria.

Muuten päivä tänään tiukan kiertueen parissa. Asuntoministeri Jan Vapaavuoren kanssa kiersimme Itä-Hämettä. Ensin aamusta Heinolan torilla ja sitten Hartola, Sysmä ja Padasjoki. Väkeä hyvin liikkeellä vaikka sää vaihtelekin auringonpaisteen ja huikean tuulisen takatalven välillä. Jotenkin mä vaan pidän näistä kiertuepäivistä. Väki joka tulee paikalle ja monet varta vasten minua tapaamaan saavat kyllä jaksamaan kummasti. Tänäänkin hienoa tunnelmaa joka paikassa ja Padasjoen Korvakahvilla hyvää keskustelua jälleen. Yksi maamme kokoomuslaisimmista kunnista osaa tai siellä osataan. Aina mukava mennä.

Illansuussa saimme vielä Riihimäelle vieraita puolueemme johdosta. Kokoomuksen varapuheenjohtaja Sampsa Kataja oli tänään vierailuvuorossa myös Hämeessä ja Riihimäen Vaalikahvila sai olla paikkana. Kiitos tästä Sampsalle.

Huomenna sitten jatkamme Itä-Hämeessä. Huomenna samanlainen päivä ja silloin kierrän Sari Niinistön kanssa Itä-Hämeen kuntia ja kahviloita. Lisään tuon mainoksen vielä tännekin niin kalenteri ja aikataulu näkyy siinäkin.

Ja aivan parasta oli illan Politiikan Värisuoran jälkeen käymäni keskustelu erään hämeenlinnalaisen nuoren kanssa. Tapasin hänet ensi kertaa viime perjantaina Jyrki Kataisen kanssa kiertueellamme ja sen jälkeen FB-kavereiksi ja tänään sovimme tapaamisen Hämeenlinnaan illaksi. Hyvät keskustelu. Ja nyt hän mukana kampanjassani ja myös mukaan kokoomusnuorten toimintaan. Parasta. Näin se jatkuvuus taataan.

****

Mukaan Tukiryhmään:

530. Mikael Lindqvist, Lahti
531. Päivi Vanaja, erikoissairaanhoitaja, Hämeenlinna
532. Sonja Hopearuoho, lukiolainen, Kokoomusnuori, Loppi
 

Kommentit