Torstai, 31.08.2006

Blogi, torstaina 31.08.2006

Torstai aamu. Aamun lehdet ja aamupalaa ja sitten toimistolle töihin. Tänään vain toimistotöitä. Niitäkin välillä pakko tehdä – toisaalta eikös se laskuttaminen ole kuitenkin loppupelissä ihan hyvä asia ainakin laskuttajalle 🙂

Tänään illalla kokousta ajankohtaisista asioista Riihimäellä, mutta nyt töihin.

Eilen blogissanikin kirjoitin näistä muutamasta poliitikosta, jotka siirtyivät meidän rivieihin. Tänään Kristillisten puheenjohtaja Päivi Räsänen sitten piti ääntä asiasta Helsingin Sanomissa. Räsänen kiukutteli omiensa siirtymisestä meidän riveihin. Aika erikoinen kommentti oli uutisessa myös suoraan Räsäsen suusta: ”Toivoisin, että puolueet kunnioittaisivat toistensa rajoja eikä olisi tällainen ryöstökalastuksen meininki”.

Tähän tietysti voisi kysyä jos Räsänen syyttää kokoomusta ryöstömeiningistä niin haluaisiko Räsänen, että puolue valinta on vankilatuomio. Kun kerran olet Kristillisiin liittynyt niin erota et voi???

Minusta jokainen ihminen tekee valintansa itse. Pohtii mikä poliittinen ryhmä on lähimpänä itseään, minkä kokee omakseen, missä kokee olonsa hyväksi. Eikä valinta ole elinikäinen vankilatuomio – puoleen tulee olla silmät avoinna. Silloin ehkä kannattaisi katsoa peiliin jos koko ajan omasta puolueesta väkeä ja monesti vielä tärkeimpiä henkilöitä mm. Eija-Riitta Korhola siirtyy toisiin puolueisiin. Olisiko silloin vähän syvemmän itsetutkiskelun paikka?? Eikä ainakaan toisten syyttelyn. Voisi olla. Vai mitä Päivi?

Minä ainakin toivotan Leea Hiltusen tervetulleeksi kokoomukseen ja taitaa näitä siirtoja olla tulossa lisääkin.

Eilen jälleen sain hyvän opetuksen paloturvallisuudesta. Poltin illansuussa ennen ratsastuntia pellettipoltinta takassa, kun alkaa syksyn illat jo vähän viiletä. Pellettipoltinhan polttaa hyvin puhtaasti ilman savua ja sen sellaista pelletit ja saa aikaan erittäin hyvän lämmön. Voin suositella. Illalla kun sitten tulin kotiin ja yhdentoista aikaan menin nukkumaan niin yhtäkkiä häkävaroitin ilmoitti varoituksen. No ei muuta kuin ylös tarkistamaan tilannetta. Luonnollisesti ei savua eikä hajua, mutta häkävaroittimen mukaan hajutonta ja väritöntä häkää. No hieman takan peltiä auki ja pieni tuuletus. Voi olla, että laite pelasti…

Tämä vain tällaisena varoittavana juttuna ja toisaalta muistutuksena niistä varoittimien paristoista ja myös siitä, että sellaisissa kiinteistöissä missä tulen kanssa toimitaan voisi järkevää olla hankkia juuri tällainen häkävaroitin. Tavallinen palovaroitin ei häkää tunne – ja häkävaroitin ei savua eli kaksi hälytintä tarvitaan, mutta se on sen arvoista. Kuvassa juuri sellainen Kidde – mikä meillä on – itseasiassa kaksi toinen takan lähellä ja toinen makuuhuoneessa. Muutaman kympin henkivakuutus.

Aamupäivän tein töitä firman asioiden parissa. Teostoon ja kopiostoon ilmoituksia ohjelmista ja laskusta ja sen semmoista. Päivällä sitten tilasin vielä mökille astetta paremman häkävaroittimen. Hyvä ystäväni Kimiläisen Hannu lupasi tuoda huomenna Ahvenistolle sellaisen mallin mikä ilmoittaa myös häkäpitoisuuden lukuna.

Työpäivän jälkeen menin vasta syömään ja sitten hoitamaan eduskuntavaalien asioita. Tänään hieman myyntituotteiden suunnittelua ja illalla vielä kokous lähimpien kanssa Riihimäellä.

Nyt kotona Pekkalassa ja nukkumaan. Huomenna vapaapäivä minkä ajattelin viettää Ahvenistolla ratakauden päätöskilpailussa. Viikonloppu sitten tiukkaa työtä Kangasalla.

Kommentit