Torstai, 31.07.2008

Blogi, torstaina 31.07.2008

Aikainen aamu. Aurinko upeasti valaiseen järveä ja luonto jo herännyt uuteen päivää muutama tunti sitten. Tänään aamusta suuntaan Lahteen loppuviikon kestäville Farmari-messuille. Kokoomus Kuuntelee sielläkin ja olen luvannut tänään olla osastollamme paikalla. Illalla sitten jo pitäisi olla Jyväskylässä kaupungin ja AKK-Motorsportin vieraana kun Suomen MM-ralli käynnistyy Killerin supererikoiskokeella. Viikonloppu menee sorasirkuksen parissa.

….

Päivä Farmari-messuilla takana. Täytyy todeta, että tällä kertaa oli ilo olla sisähallissa. Lämpötila nousi jo lähelle 30 astetta ja ulkona alkoi olla jo hieman tukalatkin oltava. Harvinaista todeta näin tänä kesänä. Mutta Lahden Kokoomus oli järjestänyt hyvät puitteet meille messuille ja osastollamme koko viikonlopun paljon kansanedustajia ja myös Jyrki Katainen vieraana. Siis siellä kannattaa ehdottomasti poiketa jos messuille on suuntamassa. Itse sain olla avaamassa osastoa ja jo ennen porttien avaamista kadulla oli ruuhkaa ja väkeä jonotti sisään. Tuo 80 000 kävijän tavoite voi hyvinkin ylittyä jos sää vain tällaisena pysyy. Itse en paljoa itse messuihin ehtinyt tutustua. Kolmisen tuntia kokoomuksen osastolla mm. yhdessä Pertti Hemmilän ja Ilkka Viljasen ja lahtelaisten kokoomuslaisten kanssa. Mutta sen verran kuitenkin, että matkaan sain hyvät luomupuurojauhot ja ehdin nähdä uusimmat koneet. Nehän aina poikia kiinnostaa 🙂 Nyt kuitenkin jo Jyväskylässä. Juuri tapasin entisen kollegani tai varmaan osittain nykyisenkin kollegani eli Tuomisen Tomin. Aikanaan sain Tomin ja Pulkkisen Timon opissa aloitella selostushommia Alastarolla ja Ahvenistolla ja tehdä myös ensimmäiset Motorforum jutut. Nyt Tomi siis Suzukilla Toni Gardemeisterin kartturina ja toivotaan, että Suzuki kestäisi nyt alkukautta paremmin. Testejä pitäisi alle saada. Mutta kun ei niin ei. Pidetään peukkuja. Voittotaistelussa kuitenkin sydämeni sykkii Latvalan JM:lle. Itse uskon, että Jari-Matti nyt räjäyttää pajatson – katsotaan. Huomenna olemme jo paljon viisaampia. Kohta kohti Killeriä.

Nyt illan Killeri ja Neste Oil Rallin avaus takana. Vain lyhyt yleisö-ek ja se ei vielä mitään kerro, mutta Sebastien Loeb antoi myrskyvaroituksen pätkäpohjilla. Pidämme siis silmällä huomenna. Upea tunnelma Killerillä kun joka paikka aivan täynnä väkeä. Huomenna kuitenkin aikainen herätys ja erikoiskokeille eli syytä painaa päätä tyynyyn.

Kommentit