Torstai, 30.03.2006

Blogi, torstaina 30.03.2006

Torstai alkamassa. Eilen illalla ratsastustinnin jälkeen sain vielä Minnalta ja Jarilta tekstiviestin. He liittyivät tukiryhmääni. Kiva.

Nyt aamutoimet ja kahdeksaksi kouluun opetustöihin.

Päivä takana. Oli tuo yö hieman vaikea, kun vatsa vaivasi. Aamulla oli työlästä päästä töihin, mutta sitkeästi kahdeksaan menin ja päivä meni mukavasti. Aamulla ensin teknisentyön tunnit, missä teimme viidenluokan kanssa lintulautoja ja lintupönttöjä. Nuo lintujutut olleet aina minun sydäntä lähellä ja oli kiva huomata, että tuo aikalailla vaativa lintulauta oli säilytetty tänäkin vuonna ohjelmassa.

Päivän aikana ohjelmassa oli mm. matematiikkaa, äidinkieltä ja englantia ja kuvataidetta. Luokka oli mukava ja ahkera. Oli lisäksi mukava nähdä omia kollegoja. Mm. Paukolan Anne tuli halaamaan ja sanoi, että on niin kodikasta, kun Timo on täällä. Lämmitti. Kouluruokaakin sain pitkästä aikaa ja nyt tarjolla oli hernesoppaa ja ruisleipää. Ne keittoruuat jotenkin paranee aina kun isossa astiassa tehdään ja kyllä muutenkin kouluruoka on hyvää ja sitä on ikävä.

Vesisateessa sain vielä pari välituntia valvoakin ja sitten kello 14 yläkoulun puolelle ja taloustietoa. Tänään puhuimme välillisistä ja välittömistä veroista ja verojen progressiivisuudesta. Sitten ennen kello 16 pääsimme kotiin. Oli jotenkin maha edelleen ärtynyt ja aika kuumeinenkin olo. Niinpä panin pitkälleen ja siinä kuluikin kolme ja puolituntia nukkuen.

Vielä hieman eilisestä Enduro-ohjelmasta. Palaute on ollut hyvää ja positiivista. Muutama pieni tarkennuskin tullut, mutta ne huomioimme. Nyt siis lauantaina tulee ensimmäinen pääkanavan lähetys ja odotan hyviä katsojalukuja.

Kommentit