Torstai, 28.05.2009

Blogi, torstaina 28.05.2009

Uusi aamu ja päivä liikkeelle. Eilinen ennakkoäänestyksen avauspäivä oli selkeästi edellisvaaleja vilkkaampi ja se tietenkin lupailee hyvää. EU-vaalien on pelätty jäävän vaisuiksi äänestysprosentiltaan, mutta ainakin ensimmäinen päivä osoitti hienoisesti muuta. Itse en vielä eilen uurnille ehtinyt, mutta tarkoitus on myös minunkin ääneni ennakkoon antaa. Hoidetaan siis homma pois päiväjärjestyksestä.

Mutta nyt jo aamusta ensimmäiseen palaveriin. Sitten sivistysvaliokunnan pikaryhmä, lakivaliokunta jne.

….

Tänään aikamoinen päivä jälleen. Keväästä tuli todella kiireinen tämän yliopistolain rumban kanssa ja huomenna on tarkoitus tsekata vielä uudestaan, että perustuslailliset näkökulmat täyttyvät. Kokousta, neuvottelua ja palaveria toinen toisensä perään virallisesti ja epävirallisesti tänäänkin päivä täyteen.

Iltapäivällä ryhmäkokouksesta menin edustamaan ryhmäämme Isän oikeudet- biologisen isän piina- mielenosoitukseen eduskuntatalon eteen. Mikael Jämsäsen esille nostama asia sai liikkeelle erinomaisesti mediaa ja toivotaan, että saamme asiaa nyt myös eteenpäin. Tänään myös MTV3 soitteli minulle aiheesta ja myös ryhmäkokouksessa otin asian esille ja toivoin lakialoitteelle lisää allekirjoittajia myös meidän ryhmästä. Kyse siis biologisen isän oikeuksien turvaamisesta erilaisissa riitatilanteissa perheen kesken. Aiheesta löytyy paljon ja tuo minun kymykseni aiheeseen liittyen ministeri Tuija Braxille on luettavissa mm. Eduskuntatyö-sivun alla ja myös Uutiset-sivullamme aiheeseen liittyvää materiaalia. Mielelläni myös otan vastaavaan vastaavanlaisia arkielämän tapauksia joissa perheessä on vanhempien ja lasten oikeuksista syntynyt isoja riitoja ja ongelmaisia tilanteita.

Kyselytunti meni ja oli taas. Kysymyksiä annettiin jälleen tuttuun tapaan oikeastaan vain omalle puolueelle ja monen puolueen mm. meidän ja perussuomalaisten pääkysymykset jäivät kokonaan demarien useamman kysymyksen jalkoihin. Hieman tällainen ihmetyttää. Itselläni oli tänään meidän ryhmän virallinen kysymys ja katsotaan jos sen ajankohtaisuus kantaisi vielä ensi viikkoonkin. Paremmalla ”onnella” silloin. Kyselytuntia ennen ja vielä sen jälkeenkin vieraanani oli muutaman kokoomusnuorten aktiivi Hämeestä. Heillä intoa EU-vaaleihin riittää ja hyvä niin. Meidän nuorten ehdokas Heikki Autto taitaa tehdä yhden maamme historian laajimman ja suurimman ulkomainoskampanjan ja se perustuu juuri alati kasvavaa kokoomusnuorten joukkoon. Heikki näkyy ja kuuluu ja menestyy.

Kommentit