Torstai, 26.02.2009

Blogi, torstaina 26.02.2009

Eilinen oli jälleen hiihdon MM-kisoissa lähes unelmapäivä meille suomalaisille. Aino-Kaisa Saarinen ja Virpi Kuitunen ottivat täydellisen ylivoimaisen voiton parisprintissä ja Sami Jauhojärvi ja Ville Nousiainen taistelivat miestemme toisen mitalin näissä kisoissa parisprintissä. Miehille tiukka taistelupronssi. On ollut hieno seurata näitä kisoja ja erityisen iloinen olen, että maastohiihtomme on nyt noussut tiukalla työllä takaisin maailman huipulle. Tänään kilpailut jatkuvat ja ainakin itse uskon, että naisten viestistä tullee kirkkainta. Katsotaan ja seuraillaan miten kisapäivä etenee.

TV:n ääreen en taida tänäänkään suorana ehtiä. Kokouksia on buukattu koko päiväksi ja kohta jo ensimmäinen eli lakivaliokunta painaa päälle. Jatkamme mm. rekisteröityjen parisuhteiden adoptio-oikeuden käsittelyä kuten myös alkoholirikosten lainsäädännön uudistamistyötä. Isoja asioita.

….

Päivä mennyt todella vauhdilla. Nyt kohta jo kohti ryhmäkokousta. Kyselytunnilla tarkoitus nostaa esille tuo maakauppakohu, joka on kuohuttanut pitkään lähinnä tähän asti vain periaatteellisena kysymyksenä (Onko oikein myydä maata ulkomaalaisille.), mutta eilisen 45minuuttia ohjelman esillenostamat strategisesti merkittävät alueet on nyt saanut aiheeseen aivan uuden lähestysmikulman. Tarkoitukseni kysyä mm. puolustusministeriltä miten asiassa on syytä toimia.

Kohta siis ryhmäkokoukseen ja sitten illalla vielä Markku Pölösen Ralliraidan kutsuvierasensi-iltaan Bristoliin.

…..

Juuri hetki sitten takaisin eduskuntaan. Meillä jatkuu tänään vielä keskustelu yliopistolain uudistamisesta ja olen lupautunut olemaan paikalla loppuun asti. Näyttää että mennään yli kymmenen puhujia vielä riittää vaikkakin opposition hammas ollut aika tylsä. Ehkä sitä hillitsee sekin, että mm. SDP lain lausuntokierroksella kiitteli ja kehui tehtyä uudistusta varsin vuolaasti.

Kyselytunnin jälkeen kävin katsomassa kustuvierasensi-illassa Markku Pölösen uuden Ralliraita elokuvan. Paikalla oli myös liikenneministerimme ja sali oli täynnä väkeä. Täytyy kyllä myöntää, että leffa ylitti kaikki odotukseni. Menneen todella korkealle Pölösen leffoissa. Aivan uudenlaista Markkua ja tässäkin hän maamme taitavimpia näköjään. Voin lämpimästi suositella komedian, motorsportin ja esimerkiksi Kummeleiden ystäville.
Yhteistyössä Filmtrailer.comin kanssa

Mutta nyt keskusteluun takaisin.

Kommentit